Medya
28 Haz 2022 08:10 Son Güncelleme: 28 Haz 2022 08:44

Abdurrahman Dilipak’tan olay kaset ve dosya iddiası! ‘Gidişat iyi değil…’

Abdurrahman Dilipak, seçimlere kadar kasetler ve dosyaların havada uçuşacağı görüşünü dile getirdi; gidişatın iyi olmadığını söyledi.

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, sosyal medyada yayılan ve TGRT CEO'suna ait olduğu iddia edilen videoya değinerek "Bu rezillikler patlamadan tedbir alınsın diye yazdığım bir yazı sebebi ile hakkımda dava açılmıştı" dedi.

"Bu olaylar artık patlamaya başladı. Dehşet dengesi Hekimbaşı çöplüğü gibi patlıyor. Seçime kadar kasetler ve dosyalar havada uçuşacağa benziyor. Gidişat iyi değil" ifadesini kullanan Dilipak, şöyle devam etti:

'BÜROKRASİDEKİ VIP AHLAKSIZLARDAN HERKES YAKASINI KURTARSIN, YOKSA ATEŞ HEPSİNİ YAKACAK'

"Bundan sonrası için siyaset, sermaye ve bürokrasideki VIP ahlaksızlardan herkes yakasını kurtarsın, yoksa ateş hepsini yakacak!

Sahi, bu gidişin sonu nereye varır. Hal ve gidiş iyi mi? Dünyada, bölgede, ülkemizde işler iyiye gitmiyor. İnsanlar artık 'daha iyiyi' aramıyor, gelecek günlerin geçen günleri aratmasından, daha kötü olmasından korkuyor. İnsanların korkuları umutlarından baskın hale geldi. Onun için mevcudu muhafaza derdine düştü.

'KITLIK YOK, AMA KITLIK OLACAK'

Ben korku ile umud arasında bir yerde duralım ve yüzümüzü Hakk'a dönelim derim. Bakın kıtlık yok, ama kıtlık olacak. 'Yoksa nasıl olacak?' diye sorabilirsiniz. Mikrop yoktu ama salgın nasıl oldu ise öyle olacak. (...)"