Medya
06 Nis 2022 10:57 Son Güncelleme: 06 Nis 2022 11:07

Abdurrahman Dilipak'tan 'kral çıplak' yazısı: Yalanlardan göz gözü görmüyor

Abdurrahman Dilipak “Çıplak kralın kaftanına övgüler dizen danışmanları, trolleri, medyalarıyla yalan rüzgârlarının toz ve dumanından göz gözü görmüyor.” dedi.

Abdurrahman Dilipak bugün köşesinde kaleme aldığı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı. Abdurrahman Dilipak, “Melek maskeli Şeytan”larla dolu çevremiz. Çıplak kralın kaftanına övgüler dizen danışmanları, trolleri, mediaları ile yalan rüzgarlarının toz ve dumanından göz gözü görmüyor.” dedi.

Yeni Akit gazetesinde “Bir aşk hikayesi” başlığıyla yazı yazan Abdurrahman Dilipak, yazının bir bölümünde, şunları kaydetti:

‘RÜŞVET ALMAK MESELE HERKES ZULMETMEK DE ADALET DEĞİL’

“Evet adalet, evet barış. Bu adalet ve barış hırsız ve katiller çetesini barıştırmak ve aralarında mal taksiminde adalet değildir.  Aynı yanlış “Toplumsal cinsiyet” konusunda “eşitlik mi, adalet mi”, diye yapılmadı mı! Fiil zulümse, fiil hırsızlıkla, fiil yalan ya da fuhşiyatsa, kumarsa, herkesten eşit rüşvet almaksa mesele, herkese eşit zulmetmek de adalet değil.

‘PAYLAŞIM KAVGASINA ARACILIK ETMEYELİM’

Onun için zalimlerin paylaşım kavgalarına aracılık etmeyelim, sonra ateş bize de dokunur. İnsanlara hakikati anlatalım ve onları zulümden vazgeçmeye, Hakka ve adalete çağıralım. Yoksa bu zalimler bizi kendi aralarındaki “rulet”le oyalarken, etnik ve dini toplulukları hedef seçecek yeni mikroplar ve mikropluklar üretme çabasındadırlar.”

‘KOLTUK AŞKI AKILLARI BAŞTAN ALIYOR’

“Siyaset dünyası böyle işte” diyen Abdurrahman Dilipak, “Dün söverler, biraz sonra da sarmaş-dolaş olmak isterler. Koltuk aşkı bazan insanların aklını başından alınca olur böyle vakalar. Bunların politikacısı çekilmez ama, sanatçı, gazeteci tiplemesi hiç çekilmez.” ifadelerini kullandı.