Medya
30 Tem 2018 11:05 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:46

Abdurrahman Dilipak'tan dikkat çeken yazı: Her dizide iyiliksever bir gay var, yeni silahları...

Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, "Dikkat ederseniz, hemen her dizide bir gay var; iyiliksever, akıllı ve dürüst bir karakter olarak öne çıkan" sözleriyle dizilerdeki gay karakterlere vurgu yaptı.

Akit gazetesinin yazarı Abdurrahman Dilipak "bizimkiler" dediği grubu "şeytan"ın "para-makam ve fahşa konusunda kandırdığını" söyledi.

"Dikkat ederseniz, hemen her dizide bir gay var, piercingli, tattoolu, munis, iyiliksever, akıllı ve dürüst bir karakter olarak öne çıkan, haksızlığa uğrayan biri" diyen Dilipak, "15 Temmuz’da başımıza bomba yağdıranlar yeni silahlarını kalbimize ve beynimize yöneltiyorlar" diye yazdı.

"Şeytan bizimkileri nasıl kandırıyor" başlığıyla bir yazı kaleme alan Dilipak, "Şeytan kimi nasıl kandıracağını biliyor. Paraysa para, kadınsa kadın, makamsa makam Din sizin için önemli ise şeytan sizi Allah’la aldatmayı deneyecektir. Nefsinizin hoşuna giden ne varsa onunla gelecektir" ifadesini kullandı.

Dilipak yazısında "Gençler, yaşlılar, kadınlar, erkekler dökülüyoruz" ifadesini kullandı.

İŞTE DİLİPAK'IN YAZISINDAN İLGİLİ BÖLÜM

Bu işin zengini fakiri, okumuşu, okumamışı da yok. Tabi burada en büyük vebal de toplumun önünde olanlar. Vitrindekiler ve topluma yön verenlerde.

Bunlar kendi aralarında bir “Societe” oluşturmaya da başladılar. Dernekleri, kulüpleri var. Batıdan destek ve himaye görüyorlar. Giderek politize oluyorlar.

Dikkat ederseniz, hemen her dizide bir gay var, piercingli, tattoolu, munis, iyiliksever, akıllı ve dürüst bir karakter olarak öne çıkan, haksızlığa uğrayan biri.

15 Temmuz’da başımıza bomba yağdıranlar yeni silahlarını kalbimize ve beynimize yöneltiyorlar. Kan lekesi yok. Kafa derimiz ve göğüs kafesimiz parçalanmıyor ama kişilik olarak ölüyoruz.

Bu konuda devlete ve topluma, vakıflara ve okullara, herkese, hepimize görev düşüyor.