Gündem
30 Mar 2012 10:09 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:29

ABDURRAHİM ALBAYRAK HASTANELİK OLDU!

FIBA Euroleague 8'li Final karşılaşmasında oynanan Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe mücadelesi sonrasında tatsız bir olay yaşandı.

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali'ndeki Galatasaray Medical Park-Fenerbahçe maçını izleyen Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Albayrak, acil servisindeki tedavisinin ardından Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in aracı ile hastaneden ayrıldı.

FIBA Euroleague 8'li Final karşılaşmasında oynanan Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe mücadelesi sonrasında tatsız bir olay yaşandı..

Mücadele sonrasında yaşanan olayları yatıştırmak için kalabalığın içine giren Galatasaray Yöneticisi Abdurrahim Albayrak fenalaştı.

Salondaki sağlık görevlileri hemen ilk müdahaleyi yaptı. İlk müdahale sonrasında Bakırköy'deki özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırılan ve strese bağlı yüksek tansiyon teşhisi konulan Albayrak, kendisini hastanede ziyarete gelen Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim'in özel aracıyla hastaneden ayrıldı.

TABURCU OLDU

Galatasaray Yöneticisi, hastanedeki tedavisinin ardından Fatih Terim'in aracı ile hastaneden ayrıldı. Albayrak hastane çıkışında şunları söyledi: "Çok iyiyim, herkese çok teşekkürler. Taraftarlarımza çok kötü şiddet uygulandı. Orada kötü oldum. Taraftarımıza yapılan şiddet beni çok üzdü. Bugüne kadar ne sahamız kapandı ne de başka bir şey oldu. Belki de hayatımla oynadım. 3-4 arkadaşımızı yerde göürünce çok kötü oldum. Maçlara gitmeye devam edeceğim. Cumartesi maça gideceğim. Bu gece hastanede kalmam gerekiyordu ancak Fatih Terim "Florya'ya gidelim" dedi. O nedenle Florya'ya gidiyorum."

FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Fenerbahçe Kulübü, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Sekizli Finali'ndeki Galatasaray Medical Park-Fenerbahçe maçının ardından rahatsızlık geçiren Galatasaray Kulübü yönetim kurulu üyelerinden Abdurrahim Albayrak için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Kulübün internet sitesinde yayımlanan mesajda, “Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdürrahim Albayrak'ın geçirdiği rahatsızlık dolayısıyla hastaneye kaldırıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Sayın Abdürrahim Albayrak'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; acil şifalar diliyoruz” denildi.

hurriyet.com.tr