Polemik & Kulis
27 Ara 2016 11:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:18

Abdullah Ağar'dan Haşmet Babaoğlu'na yanıt: Aramaya devam edin, belki buzağınızı bulursunuz!

Emekli Özel Harp Subayı Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar'ın Sözcü'den Uğur Dündar'a konuşması olay oldu.

Son zamanlarda televizyon ekranlarında Güvenlik Uzmanı olarak konuk olan Abdullah Ağar, hükümete yakın gazetecilerin kendisiyle ilgili sosyal medyada yazdıklarına yanıt verdi.

Ağar hakkında hükümete yakın Sabah gazetesi yazarı Haşmet Babaoğlu “Ne tuhaf işler!.. İktidara yakın TV'lerin güvenlik danışmanı Abdullah Ağar Sözcü'den Uğur Dündar'ın da gözdesiymiş!!! Bugün de bunu öğrendik” diye tweet attı. Bu tweeti yine Sabah yazarı Hilal Kaplan paylaştı.





“SAYGI DUYMANIZI BEKLERDİM”

Ağar bunun üzerine Babaoğlu ve Kaplan’a şu ifadelerle yanıt verdi:

“Devletimizin varlık yokluk kavgası vermek zorunda kaldığı, bütün dünyanın kırılganlaştığı böyle bir dönemde siz Sayın Haşmet Babaoğlu ve siz Sayın Hilal Kaplan... Benim sadece Ak Parti ve CHP tabanlı medyada değil, başta merkez medya olmak üzere Atatürkçü, ulusalcı, ülkücü, sünni, muhafazakar, Alevi, Caferi medyada da, ABD, Rus, Çin, AB, Arap, İran, İsrail, IBY hatta Lübnan medyasında bile nasıl çıkabildiğimi anlayabileceğinizi umar, öküz altında buzağı aramak yerine bilgi ve muhakemeye saygı duymanızı beklerdim. Aramaya devam lütfen, belki buzağınızı bulursunuz.”