Medya
26 Mayıs 2021 08:17 Son Güncelleme: 26 Mayıs 2021 08:23

Abdulkadir Selvi'den "Sedat Peker" yorumu: Hedef Soylu değil Erdoğan

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in, son günlerde YouTube ve Twitter'da ortaya koyduğu iddialar hakkındaki tartışmalar sürerken, Abdulkadir Selvi konuya dair bir yazı kaleme aldı.

Bugünkü köşe yazısında, Sedat Peker'in iddialarına ilişkin MHP Lideri'nin açıklamasını hatırlatan Selvi, "Bahçeli ve Erdoğan’ın açıklamaları, sis bulutu dağıldıkça meselenin Soylu meselesi değil Türkiye meselesi olduğunu, hedefin Soylu değil, Erdoğan olduğunu daha iyi bir şekilde açıklıyor." dedi.

Erdoğan'ın henüz konuya ilişkin açıklama yapmamasına da değinen Selvi, "Yeni süreçte herkes eteklerindeki taşı döktü. Ama henüz Erdoğan konuşmadı. Kimse merak etmesin. Erdoğan bitti demeden bu iş bitmez. Yeni sürecin sonucunu Erdoğan ve Bahçeli’nin tavrı belirleyecek. Bir de milletin feraseti." ifadelerini kullandı.

Bugün yapılacak AK Parti Grup Toplantısı'nda Erdoğan'ın konuya dair bir değerlendirme yapacağını iddia eden Selvi, "Bugün de AK Parti grubunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, video operasyonlarının hedefi konusunda bir perspektif vermesi bekleniyor. Erdoğan daha önce, “Terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir. Onlarla aynı çuvala girerseniz daha sonra başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz” uyarısında bulunmuştu." şeklinde yazısını sürdürdü.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN