Medya
02 Nis 2020 13:24 Son Güncelleme: 02 Nis 2020 13:49

Abdülkadir Selvi'den Hakan Aygün'e tepki! "Bunu yazan insansa ben değilim"

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeni ile hakkında suç duyurusunda bulunulan Hakan Aygün'e Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi de tepki gösterdi.

Gazeteci Hakan Aygün, korona virüse karşı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı bağış kampasına tepki göstererek ayetlerle dalga geçen paylaşımlar yapmıştı. 

Hakan Aygün'ün Kuran'ı Kerim'in ayetlerleriyle dalga çekmesi büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medyada kullanıcıları tarafından binlerce yorumla eleştiri yağmuruna tutulan Hakan Aygün'e Abdulkadir Selvi'den de tepki geldi. 

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugün köşesinden Hakan Aygün'ü sert bir dille eleştirirken "Bunların arasından densizin biri de işi Allah’ın ayetleriyle alay etmeye kadar götürmüş. Ne diyeyim? Bunu yazan insansa ben değilim." ifadesini kullandı. 

İşte Selvi'nin bugünkü yazısından ilgili bölüm:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 maaşını vererek yardım kampanyası başlattı.
Kriz dönemlerinde yardımlaşmak bizim milletimizin en güzel hasletlerinden biri.

Deprem olur, devletten önce milletimiz koşar. Bir yerde felaket yaşanır, milletimiz yardımcı olmak için seferber olur. Kıbrıs Barış Harekâtı’nda millet altınlarını bozdurmuştu. Marmara depreminde büyük bir seferberlik yaşanmıştı. En son Elazığ-Malatya depreminde yardım kampanyaları yapıldı.

Bu millet böyle asil bir millet. 

Ama bizde bir grup var. Hem bir kuruş yardım etmezler, hem de bir kampanya başlatıldı mı başlarlar sosyal medyada aleyhte yayınlara...

Bunların arasından densizin biri de işi Allah’ın ayetleriyle alay etmeye kadar götürmüş.

Ne diyeyim? Bunu yazan insansa ben değilim.