Medya
06 Ara 2021 10:45 Son Güncelleme: 06 Ara 2021 10:56

Abdulkadir Selvi’den dikkat çeken seçim kehaneti! ‘Düzeltirse kimse önünde duramaz…’

Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingi üzerinden kaleme aldığı yazısında, seçime dair dikkat çeken ifadeler kullandı.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mersin mitingi üzerinden kaleme aldığı yazısında, AK Parti'nin ekonomiyi düzeltirse kimsenin önünde duramayacağını savundu ve “Seçim sonuçlarını sokaklar değil, sofralar belirler” dedi.

Abdulkadir Selvi, ‘Mersin mitingi ve Kılıçdaroğlu’nun 2023 stratejisi’ başlıklı yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Mitingler demokrasi bayramıdır. Siyasi partilerin mitinglerinin kalabalık olmasından memnun olmak gerekir. Çünkü o zaman, kitleler çare olarak siyaseti görür. Eğer siyaset halkın umudu olmaktan çıkarsa o zaman devreye başka şeyler girer.

Hem çok kalabalık mitingler yapmak demek seçimlerin öyle sonuçlanacağı anlamına gelmiyor. Muharrem İnce’nin Maltepe mitingi az mıydı? Cumhuriyet mitinglerine katılım yüksek değil miydi? Sonuç ne oldu? Önemli olan milletin sandıkta vereceği karar. AK Parti’nin rakibinin Kılıçdaroğlu ya da Akşener olmadığını, “Ekonomi Partisi” olduğunu söylerken, ona işaret etmek istiyorum.

AK Parti ekonomiyi düzeltirse kimse önünde duramaz. Seçim sonuçlarını sokaklar değil, sofralar belirler.”

Yazının tamamı için tıklayın!