Medya
01 Haz 2015 09:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:36

Abdülkadir Selvi'den bomba AK Parti iddiası! MİT TIR'ları dosyası bunun için açıldı!

Yeni Şafak gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, bugünkü köşesinde MİT TIR'ları olayını kaleme aldı.

Abdülkadir Selvi, MİT TIR'ları dosyasının yeniden açılmasının altında AK Parti'ye kapatma davası hazırlığı yattığını iddia etti.

Gündemden düşürülmeyen MİT TIR'ları dosyasıyla AK Parti'ye kapatma davası açılacak.

Çarpıcı iddianın sahibi ise Abdülkadir Selvi. Yeni Şafak gazetesi yazarı Selvi, bugünkü köşesinde muhalefetin günlerdir dilinden düşürmediği MİT TIR'ları olayını kaleme aldı.

Adana ve Hatay'da durdudulan 2 MİT TIR'ıyla ilgili şaşırtıcı ayrıntıları bir kez daha yazan Selvi, bomba iddiasını okurlarıyla böyle paylaştı:

AK PARTİ'Yİ TERÖR ÖRGÜTLERİNE SİLAH SİLAH SAĞLAYAN İKTİDAR KONUMUNA DÜŞÜRMEYİ PLANLIYORLAR

"17-25 Aralık operasyonundan sonra Hatay ve Adana'da gerçekleştirilen MİT tırları operasyonunun amacı neyse, bugün de aynı.

17-25 Aralık'ta hedefleri Erdoğan'ı devirmekti. "Dönemin başbakanı" fezlekelerini operasyondan önce yazmaya başlamışlardı. O başarılı olamayınca bu kez hükümeti Uluslararası Ceza Mahkemesinde yargılatmak ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından AK Parti hakkında açılacak kapatma davasına gerekçe oluşturmak için bir hamle yapmışlardı.

Aynı tarihlerde başta Van olmak üzere bazı merkezlerde AK Parti ve El Kaide arasında ilişki olduğunu ispatlayacak operasyonlara başlamışlardı. AK Parti'nin Van Belediye Başkan adayının evine bu maksatla operasyon gerçekleştirilmişti.

O dönemlerde edindiğim bilgiler ışığında MİT ve El Kaide operasyonları ile AK Parti'ye kapatma davası açılması için hazırlık yapıldığını yazmıştım.

Belli ki AK Parti'yle ilgili seçim hesapları tutmadı. Uluslararası sistem bunun üzerine yeniden harekete geçti. Şimdi ikinci hamleye hazırlanıyorlar. AK Parti'yi terör örgütlerine silah sağlayan iktidar konumuna düşürmeyi planlıyorlar. Terörle aynı fotoğraf karesine girmiş olan AK Parti, uluslararası meşruiyetini kaybettikten sonra ardından gelsin kapatma davası.

Olmaz olmaz demeyin. AK Parti 2007 seçimlerinde yüzde 47 ile ikinci kez tek başına iktidar olduktan sonra kapatma davası açılmadı mı?"

KOBANİ'YE SİLAH YARDIMINI ALKIŞLAYANLAR

MİT TIR'larıyla ilgili algı operasyonu oluşturulmak istendiğini savunan yazar, bu olayın 7 Haziran seçim sonrasına yönelik bir hazırlığın işareti olduğu görüşüne yer verdikten sonra yazısında ilginç ayrıntılara yer verdi:

"ABD, Kobani'ye havadan silah atarken, bunların bir kısmı ABD'nin itiraf ettiği şekliyle IŞİD'in eline geçerken alkışlayanlar, Türkiye'nin Bayır-Bucak Türkmenlerine gönderdiği yardımı ise, IŞİD'e silah desteği olarak lanse ediyorlardı. Bu, Türkiye'ye karşı yapılmış bir karşı casusluk savaşıydı.
IŞİD'le mücadele kapsamında Eğit-Donat'ı başlatan Türkiye, başta ABD olmak üzere uluslararası camiaya IŞİD'e karşı kara operasyonu çağrısı yapan Türkiye, 149 vatandaşı IŞİD tarafından aylarca rehin tutulan Türkiye, peki bu ülke IŞİD'e niye yardım etsin?"