Medya
05 Eki 2015 12:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:55

Abdülkadir Selvi'den AK Parti'ye gönderme: Madem bu vaatlerde bulunacaktınız...

Selvi, bugün köşesinde "Seçim beyannamesinin sürprizi neydi?" başlıklı yazısında AK Parti ile ilgili göndermelerde bulundu...

Yeni Şafak gazetesi Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, bugün köşesinde "Seçim beyannamesinin sürprizi neydi?" başlıklı yazısında deyim yerindeyse AK Parti ile ilgili yazısında hem nalına vurdu hem mıhına...

Selvi, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladığı toplantıyı izledikten sonra yazdığı yazısında, beyannameyi dört dörtlük diye yorumladı ancak içinden ", ”Madem bu vaatlerde bulunabiliyordunuz da 7 Haziran öncesinde bunu neden yapmadınız” diye geçtiğini de açıkladı.

İşte Selvi'nin yazısından çarpıcı bir bölüm: 

Hafta sonunu Başbakan Davutoğlu ile geçirdik desem yeridir. Cumartesi günü Başbakan'la Almanya'daydık. Pazar günü ise seçim beyannamesinin açıklandığı toplantıyı izledik. İzlenimlerimi paylaşacağım. Ama seçim beyannamesine ilişkin en sonda söyleyeceğimi baştan söyleyeyim. Başbakan beyannameyi açıkladıktan sonra içimden, ”Madem bu vaatlerde bulunabiliyordunuz da 7 Haziran öncesinde bunu neden yapmadınız” diye geçmedi değil.

AK Parti, ”Dört dörtlük” bir seçim beyannamesi açıkladı. 7 Haziran öncesi mega projelerin ve daha çok devlette devamlılığın esas alındığı bir beyanname açıklanmıştı. Bu kez, ”Kimsesizlerin kimsesi” olan AK Parti profiline uygun bir beyanname ile ortaya çıkıldı. 2002 ruhuna dönülmek demekse, bu o anlama geliyor.