Gündem
15 Tem 2015 09:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:44

Abdülkadir Selvi hakkında bomba iddia: Temsilcilik görevinden alınacak!

Yeni Şafak Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin görevden alınacağı öne sürüldü.

Yeni Şafak Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin Temsilcilik görevini yerine getirmekte gevşek davrandığı, iş yerine belli bir düzen içinde gelip gitmediği ve ekibi yeterince motive edemediği gibi konulara ek olarak Saray işe Başbakanlık arasındaki dengeleri yönetememesi ve MHP'lilerle girdiği tartışmalar yüzünden görevden alınacağı iddia edildi.

Cemaate yakın bir haber sitesinin iddiasına göre, Yeni Şafak Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi'nin görevden alınınca yerine Ankara Haber Müdürü Hüseyin Likoğlu'nun getirilmesi planlanıyor.

Gazete sahiplerinin Temsilcilik görevinden alacağı Selvi'ye yazılarına devam ettirmesini önereceği, bu teklifi kabul etmemesi halinde ise Yeni Şafak ile ilişiğinin kesileceği belirtiliyor.
Sitede dile getirilen iddialar şöyle haberleştirildi:

GÖREVİNİ YERİNE GETİRMEKTE GEVŞEK DAVRANIYOR

Selvi'nin görevden alınmasına bir süredir Temsilcilik görevini yerine getirmekte gevşek davrandığı, iş yerine belli bir düzen içinde gelip gitmediği ve ekibi yeterince motive edemediği gibi konular gerekçe gösterilecek.

Perde ardında ise Selvi'nin görevden alınmasında Saray ve Başbakanlık arasındaki dengeleri istenen düzeyde yönetememesinin yattığı belirtiliyor. Bu arada tv programlarında özellikle MHP'li yöneticilerle girdiği sert tartışmaların ise koalisyona hazırlanan AKP'de büyük rahatsızlığa neden olduğu söyleniyor.

STAR'IN DA TEMSİLCİSİ GİDECEK...

Bu arada Abdulkadir Selvi ile oldukça yakın bir görüntü veren Star Gazetesi Ankara Temsicisi Mustafa Kartoğlu'nun da gazetedeki günlerinin sayılı olduğuna dikkat çekiliyor.

Kartoğlu'na karşı özellikle Saray cenahında büyük bir "antipati" olduğu konuşuluyor.

Selvi ve Kartoğlu'nun son dönemde Erdoğan'ın uçağına alınmadıkları biliniyor.