Televizyon
11 Şub 2015 23:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:02

Abdulkadir Selvi CHP'li vekil kavgası CNN Türk ekranlarını salladı! Sana adam olmayı öğretirim!

CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın modere ettiği Tarafsız Bölge'ye CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile Yeni Şafak yazarı Abdulkadir Selvi'nin polemiği damga vurdu.

CHP'li vekil güvenlik paketinin faşist bir yasa olduğunu söylerken, protestolarda yüz kapamaya hapis cezası uygulamasının çarşaflı kadınlar için de uygulanabileceğini söyledi. Erdoğdu'nun hükümete yönelttiği eleştiriler karşısında CHP'li vekile sert çıkan Abdulkadir Selvi "Aslen Erzurumlu olan CHP'li vekil Erzurum'un yiğit çarşaflı kadınlarının arkasına saklanarak bir değerlendirme yapmaya çalışıyor" deyince stüdyoda gerilim zirveye tırmandı. Ahmet Hakan'ın çaresiz kaldığı polemikte ağır sözler havada uçuştu.

Abdulkadir Selvi: Aslen Erzurumlu olan CHP'li vekil Erzurum'un yiğit çarşaflı kadınlarının arkasına saklanarak bir değerlendirme yapmaya çalışıyor.

Aykut Erdoğdu: Bu ancak size size yakışır. Ben hiç bir zaman başı açık ya da başı kapalı kadınların arkasına saklanmadım.

Abdulkadir Selvi: Beni dinleyeceksin...

Aykut Erdoğdu: Sen de adam gibi konuşacaksın.

Abdulkadir Selvi: Sana adam olmayı öğretirim ben. Erzurumlu çarşaflı kadınlar militan gibi sokağa çıkmazlar... Ahmet Hakan ya müdahale etsin Sayın Milletvekili sözümü kesmesin yoksa ben susturmasını bilirim.

Aykut Erdoğdu: Ne yapacaksın oradan?

Programın ilerleyen bölümlerinde ise Selvi ile Erdoğdu arasında sert bir İsrail polemiği yaşandı. Selvi, AK Parti'nin İsrail ile gizli bir işbirliği içinde olduğunu ve Filistin sorununu suistimal ettiğini savunan CHP'li vekile itiraz edince sert diyaloglar yaşandı.