Televizyon
05 Ara 2014 08:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Abdülkadir Selvi canlı yayında çıldırdı! "Geç bunları saygılı ol, akıllı ol!"

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor'daki seçim barajı tartışması dün gecenin en hararetli polemiğine sahne oldu.

Seçim barajı tartışması CNN Türk ekranlarında toz dumana kattı. CHP'li Bülent Tezcan'ın sözleri ile adeta sinir krizi geçiren Abdülkadir Selvi ayağa kalkınca stüdyo karıştı...

Yeni Şafak yazarı Abdulkadir Selvi ile CHP Genel Başkan Yardımıcısı Bülent Tezcan arasındaki tartışmada gerilim zirveye tırmandı.

Şirin Payzın'ın modere ettiği programda Anayasa Mahkemesi'ndeki dava nedeniyle gündemin odağına oturan yüzde 10 seçim barajı tartışması ekrana taşındı. AYM Başkanı Haşim Kılıç'ın seçim barakına dönük açıklamasını "siyaset mühendisliği ve darbe" olarak niteleyen Abdülkadir Selvi'ye Bülent Tezcan'dan geldi.

"YENİ ŞAFAK'IN DEĞİL AKP'NİN ANKARA TEMSİLCİSİ"

"Bu tartışmayı Haşim Kılıç üzerinden yapamayız, siz zaten Yeni Şafak'ın değil AKP'nin Ankara Temsilcisi'siniz"  deyince adeta sinir krizi geçiren Selvi ayağa kalkarak elindeki notları Tezcan'ın yüzüne doğru uzatarak "bunlar ne peki" diye sordu. "Geç bunları saygılı ol akıllı ol" diyen Selvi yatışmak bilmedi. "Operasyonel gazeteciliğin ne olduğunu sizden öğreneceğim. " diyen Tezcan "sen beni cemaatçi olarak da göstermeye çalıştın" dedi. Şirin Payzın zor anlar yaşadığı tartışmayı "daha 5 dakika oldu başlayalı ama sinirler gerildi" diyerek şaşkınlığını gizleyemedi.