Gündem
12 Eyl 2023 19:25 Son Güncelleme: 12 Eyl 2023 20:35

ABD'li siyasetçi canlı yayında ilişkiye girip bağış istedi

ABD'nin Virginia eyaletinde Temsilciler Meclisi Demokrat adayı iki çocuk annesi Susanna Gibson, seçim kampanyası için eşiyle canlı yayında cinsel ilişkiye girip takipçilerinden bahşiş istedi.

ABD'nin Virginia eyaletindeTemsilciler Meclisi Demokrat adayı olan Susanna Gibson, seçim kampanyasına para toplamak için eşiyle canlı yayında cinsel ilişkiye girdi. Gibson, o anları izleyen takipçilerinden bahşiş istedi.

CANLI YAYINDA KOCASIYLA CİNSEL İLİŞKİYE GİRİP BAĞIŞ İSTEDİ

ABD'nin Virginia eyaletinde seçimler öncesi yarış kızıştı. Temsilciler Meclisi Demokrat adayı olan Susanna Gibson, seçim kampanyasında para toplamak için ilginç bir yola başvurdu. İki çocuk annesi olan Gibson, canlı yayında eşiyle cinsel ilişkiye girip takipçilerinden bahşiş istedi.

GÖRÜNTÜLER BAŞKA PLATFORMLARA DA SIZDIRILDI

Sosyal medya platformundan alınan görüntülerin başka platformlarda yayınlanmasına Gibson sert tepki gösterdi. Gibson, Cumhuriyetçi rakiplerin bu yöntemle kendisini adaylıktan çekilmeye zorladığını ancak bunu başaramayacaklarını söyledi.

SEÇİM YARIŞINI ÖNDE GÖTÜRÜYOR

Temmuz 2022'de seçim kampanyasını başlatan Gibson, şu anda rakiplerinin önünde gidiyor. Gibson 376 bin 895 dolar toplarken, ikinci sıradaki rakibine destekçilerinden 339 bin 621 dolar geldi.