Gündem
23 Mar 2021 09:50 Son Güncelleme: 23 Mar 2021 11:39

ABD'li istihbaratçıdan UFO bombası! Geldiler, elimizde kanıtlar var

Uzaylıların Dünya ile temaslarına dair yıllardır süren iddia ve tartışmalarda eski ABD Ulusal İstihbarat Direktörü John Ratcliffe'den şok eden bir açıklama geldi.

Amerikalı eski istihbarat uzmanı John Ratcliffe, ellerinde ses hızında manevralar yapabilen UFO’lara dair kanıtlar olduğunu öne sürdü. Ratcliffe, “Kamuoyuna açıklanandan çok daha fazlası var” dedi.

Eski ABD Başkanı Donald Trump döneminde Ulusal İstihbarat Direktörü olarak görev yapan John Ratcliffe, Amerikan Fox News’a UFO’lar (tanımlanamayan uçan cisim) hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ratcliffe, “Kamuoyuna açıklanandan çok daha fazla gözlemler söz konusu oldu” dedi. Burada deniz ve hava kuvvetleri pilotları ya da uyduların çektiği görüntülerden söz ettiğini söyleyen Ratcliffe, “Teknolojimiz yeterli olmadığı için hareketlerin taklit edilmesi ya da ses patlaması olmadan ses bariyerini aşan hızlarda seyahat etmek zor” dedi.

TRUMP UZAYLILARI AÇIKLAYACAKTI

ABD'nin önceki başkanı Trump'ın uzaya yönelik merakı biliniyordu. Onun döneminde Uzay Kuvvetleri Komutanlığı kurulurken, bu amaçla ABD tarihinde en yüksek bütçe de ayrılmıştı. Trump'ın ilgisinin sadece Çin ve Rusya'ya karşı bir ordu olmadığı da İsrail Uzay Programının eski başkanı Prof. Haim Eshed'in bir röportajında ortaya çıkmıştı. 

Eshed, İsrail'deki yüksek tirajlı bir gazetedeki röportajında "ABD Başkanı Donald Trump’ın uzaylıların varlığını açıklamanın eşiğindeydi, ancak, Galaktik Federasyondaki uzaylılar: 'Bekleyin, önce insanlar sakinleşsin' dedi" iddiasında bulunmuştu. Eshed verdiği röportajda ABD hükümeti ile uzaylılar arasında bir anlaşma olduğunu da öne sürerek "Burada deneyler yapmak için bizimle bir sözleşme imzaladılar" demişti.