Dünya
06 Kas 2022 00:27 Son Güncelleme: 06 Kas 2022 00:32

ABD ile Rusya arasında penis krizi! İki ülke arasında ipler daha da gerilecek

ABD Hava Kuvvetleri'ne ait bir uçağın, Suriye'de Rus üssü yakınlarında çizdiği cinsel organ benzeri rota sosyal medyada gündem oldu. Yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunan ABD Hava Kuvvetleri, rotanın kasti olarak çizilmediğini aktardı. Uzmanlar ise olayın iki ülke arasında yeni bir krize neden olabileceğini söyledi.

Suriye'de bir Rus üssünün yakınında uçan ABD Hava Kuvvetleri'ne ait KC-135 model uçağın çizdiği rota sosyal medyada ve dış basında ses getirdi.

CİNSEL ORGAN ÇİZDİ

Uçuş meraklıları, FligtRadar24 programında ABD'li Hava Kuvvetleri pilotunun Rus üssü yakınında cinsel organ çizdiği anları yakaladı.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Olayla ilgili ABD Hava Kuvvetleri'nden resmi açıklama geldi. Açıklamada pilotun çizdiği rotanın kasti olmadığına vurgu yapılarak "Doğu Akdeniz'de faaliyet gösteren KC-135 Stratotanker (RAKE71), görev sırasında birden fazla farklı uçuş rotasında ilerledi. Bu ayarlamalar ve hareketler özellikle yapılmış gibi görünüyor olabilir. Ancak pilotun da birimimizin de böyle bir niyeti yok. Biz bunu araştırmaya devam ederken, USAFE-AFAFRİKA, AMC [Hava Hareketliliği Komutanlığı] ve Hava Kuvvetleri, en yüksek profesyonellik ve havacılık standartlarını korumaya devam edecek." denildi.

YENİ BİR KRİZE SEBEP OLABİLİR

Öte yandan uzmanlar pilotun çizdiği rotanın yeni bir krize neden olabileceğini ve Rusya'nın bu kasıtsız çizilen rotadan rahatsız olabileceğini işaret etti. İngiliz basınında, haber"Rusya'yla dalga geçtiler" şeklinde kendine yer bulurken, ABD basını da olayın "Rus üssü yakınlarında gerçekleştiğini" ön plana aldı.

"YAKIT İKMALİ GÖREVİNDEYDİ"

Bir uçuş uzmanı ise Times gazetesine yaptığı açıklamada, "Pilotlar yakıt ikmali görevindeydi. Tekrarlanan bir uçuş sonrası penis şeklindeki orta ortaya çıktı testisler de eklendi" dedi.

 

ETİKETLER
#uçak #abd #rusya #penis