Gündem
22 Kas 2013 17:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:46

''Abazalar Bodrum'da'' filminin adı değişti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çekimlerine başlanacak ''Abazalar Bodrum'da'' filminin adı değiştirildi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çekimlerine başlanacak ''Abazalar Bodrum'da'' filminin adı, kamuoyundan gelen tepkiler nedeniyle ''Bodrum Bodrum'' olarak değiştirildi
 
Özen Film adına gelecek yıl 4 Nisan’de 150 salonda birden gösterime girecek komedi türündeki film, daha çekimleri başlamadan adıyla gündeme geldi.
 
''Abazalar Bodrum'da'' adıyla çekilecek filme kamuoyunda, özellikle de Bodrum'da ilçenin imajını kötü etkileyeceği için tepkiler gösterildi. Gül Örskaya, Esin Kara, Aydan Çakır, Zafer Işık, Emrah Özdoğan, Sude Karaca, Hüseyin İnan, Veysel Kerimoğlu ve Uğur Keskin’in rol alacağı filmle ilgili basın açıklaması yapan yönetmen ve senarist Yaşar Kutlubay, şunları söyledi:
 
"Film bir otelin havuz başı, Barlar Sokağı, eğlence mekanları ve Bodrum plajlarında çekilecek., Filmin adı ile ilgili tepkiler gelince ’Bodrum Bodrum’ olarak değiştirdik. Bazı yorumlar çıktı, filmi ’porno filmi’ gibi değerlendirildi. Oysa ki filmde öpüşme, yok sevişme de yok, sadece insanları güldürmek istedik. Bu benim 32. filmim. İki haftadır halkın içindeyiz bu filme karşı çıkan bir kişiyi bile görmedim. Herkes çok beğendi ama filmin adını yine de değiştirdik.
 
Bu tepkileri kim koydu çok merak ediyorum. Bizim 7 sponsorumuz var. Bu sponsorlar Bodrum’un ileri gelenleridir. Bodrum tatil cenneti dünyanın en güzel yerlerinden biridir. Biz bu filmle Bodrum’un tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtmak istiyoruz. 20 günde bitireceğimiz film 650 bin TL’ye malolacak. Ben sokaktaki insana göre film yapıyorum. Sokaktaki insan ’Abaza’ diyorsa abazadır. Hedefimiz bu filmle gişe rekorları kırmak.
Filmin başrol oyuncularından Nesrin Kara ise isme gelen tepkilere şaşırdığını söyledi, "İsme fazla takılmasınlar olaylara takılsınlar" dedi.
Filmde, hayatlarında hiç bir kadınla beraber olmamış dört erkeğin bir sevgili bulma hayalleriyle herşeylerini satıp Bodrum’a gelmeleri ve sevgili peşinde koşarken başlarına gelen komik olaylar anlatılıyor. Filmin çekimleri bir hafta içerisinde başlayacak.