Medya
14 Eki 2010 13:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:42

AAA, O DA NESİ! NTV'DE NAZLI ILICAK'I İZLEYEN MEHVEŞ EVİN NEDEN HAYRETLER İÇİNDE KALDI?

Milliyet gazetesi yazarı Mehveş Emin, 18 yıl önce Ahmet Türk, Eşref Bitlis ve Nazlı Ilıcak'ın bulunduğu programın görüntülerinde bir detaya dikkat çekti.

Önceki akşam NTV’yi izlerken bir an kendimi çimdiklemek zorunda kaldım. Ekranda, Eşref Bitlis ve Ahmet Türk’ün 18 yıl önce bir televizyonda yaptıkları program. Programın konukları arasında Nazlı Ilıcak da var. Bant yayınından sonra stüdyoya ‘Her Şey’e zumlanıyoruz. Aaa, o da nesi? Ahmet Türk ve Nazlı Ilıcak bugünkü halleriyle karşımızda!
Banttaki konuşmalar sanki başka bir ülkeden. Her şeyden önce, nasıl öldüğü son zamanlarda çok tartışılan Eşref Bitlis’i görmek tuhaf...

Genç Ahmet Türk, alışık olmadığımız bir öfkeyle bakıyor. Ve Nazlı Ilıcak, aynı saç modeli, aynı kilo ve evet aynı CEKETLE sanki zamanda dondurulmuş gibi. Sadece yüzündeki gülümseme eğreti duruyor.

İşin en tuhaf yanı, Ilıcak’ın üzerinde 18 yıl önce giydiği ceketin aynısının olması. Uzun süre çift mi görüyorum acaba dedim ama fuşya rengi, siyah yakalı 80’ler tarzı ceketi karıştırmak mümkün değil.

Acaba kazara mı aynı ceketi giyerek geldi? Yoksa, bilerek mi programa o ceketle geldi? Meğer gerçekten aynı ceketi bilerek giymiş. Kolye ve bluz da duruyormuş ama “Abartmayayım” demiş!

Son olarak Leman Sam, 18 yıl önceki bantta çıkıp, ‘Bir başkadır benim memleketim”i söylüyor. İşkencede kullanıldığı söylenen şarkıyı!

Mirgün Cabas’a ‘Her Şey’ için tebrik...

Mehveş Evin/Milliyet