Reklam PR
18 Eyl 2015 11:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:53

A Spor birinci yaşını doldurdu!

18 Eylül 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan Türkiye’nin en genç spor kanalı A Spor birinci yaşını doldurdu.

Spor dünyasına hızlı bir giriş yapan kanal; dinamik, genç ama tecrübeli ekibi, usta yorumcu kadrosu ile kısa zamanda, yılların yerleşmiş alışkanlıklarını değiştirip, sporseverlerin ilgi ile takip ettiği bir kanal oldu.

Spor dünyasındaki en son gelişmeleri, son dakika transfer haberlerini anında ekranlara taşıyarak birçok ilke imza atıp gündeme yön veren A Spor, henüz bir yaşını doldurmadan sporseverler için sporun keyif ve heyecanının yaşandığı bir adres haline geldi.

SADECE FUTBOL DEĞİL, SPOR KANALI

Yayın hayatının ilk yılında Ziraat Türkiye Kupası, İtalya Serie A, Portekiz Premier Lig ve Fransa 1. Lig maçlarının yanı sıra basketboldan, voleybola; golf, güreş ve tenisten boksa kadar farklı spor dallarından karşılaşmaları canlı yayın ve HD kalitesi ile ekranlara taşıdı.

A Spor, yeni sezonda da Ziraat Türkiye Kupası heyecanını futbolseverlerle buluşturacak. Takımlardaki mücadelenin yanı sıra kupa özel programları ile de Ziraat Türkiye Kupası’nı her yönü ile ekranlara getirmeye hazırlanan kanal da ayrıca; Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve İspanya Ligi maç özetleri de ekranlara gelecek.

SPOR DÜNYASI TÜM YÖNLERİ İLE EKRANDA

En sıkı, en koyu, en iyi, en iddialı taraftarların programı ‘Taraftar’;  ‘Hangi spor bana göre?’ sorusuna yanıt veren ‘Spor Yapıyoruz’; sporcusu, sponsoru, transferi, piyasası… Kısacası  parayla sporun yan yana geldiği her şeyin konuşulduğu ‘Spor Ekonomisi’; maçların öncesi, sonrası ve naklen yayınlara yansımayan çok özel görüntüler  ile ‘Maç Hikayeleri’; tehlike,  adrenalin, heyecan dolu alternatif sporların ekranlara geldiği ‘Sportmen’...  Sporu her yönü ve bütün dalları ile ele alan A Spor’un ilgi ile takip edilen aktüel programları, bu sezonda yine ekranlarda olmaya devam edecek.

USTA İŞİ YORUMLAR  A SPOR’DA

90’a, Artı Futbol, Futbol’a ,Takım Oyunu gibi futbolun fenomen programlarını da  izleyicisi ile buluşturan kanal, Hıncal Uluç, Erman Toroğlu, Kemal Belgin, Güven Taner, Serkan Korkmaz, Ender Bilgin, Levent Tüzemen, Turgay Demir, Gürcan Bilgiç, Olcay Çakır, Giray Bulak, Bülent Tümurlenk, İlker Yağcıoğlu, Oktay Derelioğu, Hakan Can, Evren Turhan,Haldun Domaç, Alp Pehlivan, Murat Özbostan, Zeki Uzundurukan, Hayri Beşer, Yücel Platin gibi usta yorumcuları ve  spordaki centilmenliği yayın politikasına taşıyan duruşunun verdiği güç ile ilerlemeye devam ediyor.