Spor
04 Mayıs 2023 09:15 Son Güncelleme: 04 Mayıs 2023 09:20

A Milli Takım için olay yaratan iddia! 'Stefan Kuntz dönemi bitti, yeni hoca Abdullah Avcı oldu!'

A Milli Futbol Takımımız'da Stefan Kuntz dönemi sona eriyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Alman hocanın yerini Türk bir teknik direktöre devretmeye hazırlanırken ekipte sürpriz yardımcı antrenörler de olacak.

EURO 2024 Elemeleri D Grubu'na Ermenistan galibiyetiyle başlayan A Milli Takımımız, 2. maçında favori Hırvatistan'la karşılaştı. Bursa'da Modric önderliğindeki rakibine 2-0 kaybeden Ay Yıldızlılar, liderliği kaptırdı. Ay Yıldızlılar'da Haziran ayında oynanacak Letonya ve Galler maçları öncesi sürpriz bir karar alındı.

İLK HEDEF ABDULLAH AVCI

Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası Eylül 2021'de A Milli Takım'ın başına geçen Stefan Kuntz'a veda ediliyor. Ay Yıldızlılar'ın yeni hocası son olarak Trabzonspor'u çalıştıran Abdullah Avcı oluyor. Avcı ile prensipte anlaşan TFF'nin kısa süre içerisinde tecrübeli teknik adamı resmen duyurması bekleniyor.

BURAK YILMAZ VE EGEMEN KORKMAZ SÜRPRİZİ

Abdullah Avcı'nın A Milli Takım'daki ekibinde Burak Yılmaz ve Egemen Korkmaz'ın da olması bekleniyor. Tecrübeli futbol adamı, Korkmaz ile Trabzonspor'da beraber çalışmıştı. Burak Yılmaz da ilk teknik adamlık deneyimini Milli Takım'da yaşayacak.

Fanatik