Polemik & Kulis
03 Şub 2015 16:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:01

A Haber'de kavga var! Sevilay Yükselir Sabri Uzun'u çıldırttı: Beni tetikçi yapamazsın!

A Haber'de yayınlanan "Yüzde 100 Siyaset" programında program moderatörü Sevilay Yükselir ile Sabri Uzun arasında sert tartışma yaşandı.

A Haber'de yayınlanan "Yüzde 100 Siyaset" programının konuğu Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi eski Başkanı Sabri Uzun'du. Çok konuşulan "İn-Baykal Kaseti Dink Cinayeti ve Diğer Komplolar" isimli kitabın da yazarı olan Sabri Uzun ile Sevilay Yükselir arasında sert tartışmalar yaşandı.

Sevilay Yükselir, Sabri Uzun'a Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı özel bir görüşmede Kılıçdaroğlu'nun Gülen Cemaati için "Orgüt" dediğini duyduğunu söyledi ve bunu Uzun'un teyit etmesini istedi. Uzun, Yükselir'i yalanladı. Sonrasında tartışma çıktı

"BENDEN TETİKÇİ OLMAZ"

Sabri Uzun, Sevilay Yükselir'e "Sen bu işten para kazanabilirsin ama benden tetikçi olmaz" deyince programda kızılca kıyamet koptu.

Sevilay Yükselir, Sabri Uzun'a "kitabı yazmışınız ama yazdım onun dışında bilgim yok deyip kestirip atıyorsunuz, bu sorulara cevap vermeyeceksiniz neden yazdınız" diye sordu.

Bu soru karşısında çok sinirlenen Sabri Uzun da ağzına geleni söyledi.

Sabri Uzun: Benim üzerimden siyaset yapmaya kalkmayın. Sen burda bundan ekmek parası kazanabilirsin. Buna saygı duyarım. Ama Sabri Uzun'a siyaset yaptırmak suretiyle ekmek parası kazanamazsınız.

Sevilay Yükselir: Niye yazdınız o zaman bu kitabı? Artık üzülüyorum siz böyle konuşunca. Siz yazmadınız mı bu kitabı?

Sabri Uzun: Benden tetikçi olmaz. Kitaba yazdığımın dışında bir bilgim yok.