Polemik & Kulis
30 Eyl 2011 17:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:51

A HABER ANKARA TEMSİLCİLİĞİ GÖREVİNE HANGİ DENEYİMLİ İSİM GETİRİLDİ?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Erdoğan Aktaş ile Cengiz Er yönetimindeki A Haber'in Ankara Temsilciliği görevine deneyimli bir isim getirildi.

A Haber Ankara Temsilcisi geçtiğimiz yıl sonuna kadar NTV ve CNBC-e Ankara Temsilciliği görevini yürüten Murat Akgün oldu.

A Haber Ankara Temsilciliği’ne  Murat Akgün’ün getirilmesi kararı Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan vekili Serhat Albayrak ve İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Karadere imzasıyla çalışanlara şöyle duyuruldu: 

Murat AKGÜN,  01 Ekim 2011 tarihi itibariyle, A Haber Ankara Temsilcisi olarak aramıza katılmıştır. Meslek hayatına 1985 yılında Anadolu Ajansı’nda Muhabir olarak başlayan Akgün, bu kurumda daha sonra Atina Temsilciliği ve Dış Haberler Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir.  1997 yılında NTV’ye transfer olmuş,  2010 yılı sonuna kadar NTV ve CNBC-e Ankara Temsilciliği ile Doğuş Medya Grubu Ankara Temsilciliği görevlerini yürütmüştür.
Grubumuzda, Atv Haber Ankara Haber Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Sn. Faruk Demirel, A Haber’in kurulumu aşamasında, A Haber Ankara Temsilciliği görevini de üstlenmiş ve başarıyla yürütmüştür. Sn. Faruk Demirel görevine 1 Ekim 2011 tarihi itibariyle, Atv Haber Ankara Temsilci Yardımcısı olarak devam edecektir.
Sn. Demirel’e şimdiye kadarki katkıları ve A Haber’in kurulumu sürecinde yürüttüğü başarılı çalışmaları için teşekkür eder, Sn. Akgün’e yeni görevinde başarılar dileriz.
 
 
Serhat ALBAYRAK                                                    Hakan KARADERE
Yönetim Kurulu Başkan Vekili                                  İnsan Kaynakları Grup Başkanı