90'lı yıllara damga vuran Merve İldeniz yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali

90'lı yılların en ünlü mankenlerinden olan ve her defilede yeri hazır olan Merve İldeniz'in son hali gündem oldu. 21 yıl önce mesleği bırakıp İstanbul'u terk eden ünlü manken yıllar geçse de güzelliğinden bir şey kaybetmemiş.

90'lı yıllara damga vuran Merve İldeniz yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali - Sayfa 1

Metin Arolat'ın 'Dert Değil' klibinde göğsüne yoğurt dökülen ve iddialı karelere imza atan ünlü manken Merve İldeniz mesleğini bıraktı ve İstanbul'u terk etti. Bodrum'a yerleşen ve sessiz sakin bir hayat süren güzel manken güzelliğiyle dikkat çekiyor.

113
90'lı yıllara damga vuran Merve İldeniz yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali - Sayfa 2

21 yıl önce her şeyi bırakıp Bodrum'a yerleşen Merve İldeniz Merhaba dergisine konuştu.

213
90'lı yıllara damga vuran Merve İldeniz yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali - Sayfa 3

Yalnızlık kelimesini sevmediğini belirten İldeniz, nedenini şöyle açıkladı: "Yalnızlık kelimesini sevmem, tek başınalığın enerjisi yalnızlık kelimesinden farklı. Tek başımıza doğduk, tek başımıza öleceğiz. İstersek yanımızda yüz kişi olsun, o an gelince ölümü tadarken tek başımıza olacağız."

313
90'lı yıllara damga vuran Merve İldeniz yıllar sonra ortaya çıktı! İşte son hali - Sayfa 4

"Uçak düşse, herkes aynı anda ölse bile her insan bunu tek başına deneyimlemek zorundadır. Bu gerçeğimizdir. Çevremizdeki insanlar bizim bu tek başımıza çıktığımız hayat yolculuğunu kısa süre için şenlendirirler. Öncelikle hakikate düz bakalım."

413