90'ların süper modeli şimdi insan içine çıkamıyor! 'Estetikten sonra tanınmaz hale geldim...'

90'lı yıllarda moda dünyasını kasıp kavuran top model, geçirdiği yağ aldırma operasyonu sonrasında korkunç bir şekilde vücudunun deforme olduğunu ve bu yüzden insan içine çıkamadığını söyledi. Şu anda 56 yaşında olan model, bu duyuruyu sosyal medya hesabından yaptı.

90'ların süper modeli şimdi insan içine çıkamıyor! 'Estetikten sonra tanınmaz hale geldim...' - Sayfa 1

90'larda moda dünyasında en parlak dönemini yaşayan Linda Evangelista, geçirdiği yağ aldırma operasyonu sonrasında vücudunun geri dönülmez şekilde deforme olduğunu ve bu yüzden insan içine çıkamadığını açıkladı.

118
90'ların süper modeli şimdi insan içine çıkamıyor! 'Estetikten sonra tanınmaz hale geldim...' - Sayfa 2

Evangelista, Instagram hesabı üzerinden bu konuda uzun bir metin paylaştı. "Tanınmaz hale geldiğini" belirten Evangelista, yaşıtı olan birçok model çalıştığı halde neden kendisinin ortalıkta görünmediği sorusunun çok yöneltildiğini vurguladı.

218
90'ların süper modeli şimdi insan içine çıkamıyor! 'Estetikten sonra tanınmaz hale geldim...' - Sayfa 3

Buna yanıt olarak da "Beş yıl önce yağ hücrelerini küçültmek amacıyla yaptırdığı estetik operasyonun kendisini zor durumda bıraktığını" anlattı Evangelista.

318
90'ların süper modeli şimdi insan içine çıkamıyor! 'Estetikten sonra tanınmaz hale geldim...' - Sayfa 4

"ÇOK ACI ÇEKTİM AMA HİÇBİR İŞE YARAMADI"

İnsan içine çıkamadığını belirten Linda Evangelista bu sorunu çözmek için iki kez ameliyat geçirdiğini ve bu yüzden çok acı çektiğini yazdı paylaşımında.

418