90 milyonluk mülkle gündeme gelmişti! Sinan Oğan hangi siyasi partinin başına geçmeye hazırlanıyor?

28 Mayıs'ta yapılan seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan, günlerdir edindiği milyonlarca TL’lik mülklerle gündeme gelmişti. Son iddialara göre Oğan, yakın zaman içerisinde bir siyasi partinin başına geçmek için hazırlanıyor...

90 milyonluk mülkle gündeme gelmişti! Sinan Oğan hangi siyasi partinin başına geçmeye hazırlanıyor? - Sayfa 1

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ATA İttifakı'nın ortak adayı olarak giren Sinan Oğan, yüzde 5.17 oy oranı alırken, seçimlerin ikinci tura kalmasına neden olmuştu.

 

19
90 milyonluk mülkle gündeme gelmişti! Sinan Oğan hangi siyasi partinin başına geçmeye hazırlanıyor? - Sayfa 2

90 MİLYON LİRALIK MÜLK TARTIŞMA KONUSU OLMUŞTU

Seçim süresi boyunca AKP hükümetine birçok eleştiride bulunan ve Cumhur İttifakı'na dışarıdan destek veren HÜDA PAR'a yönelik “Ne domuz bağı, ne Kandil dağı” çıkışına imza atan Oğan, ikinci tur öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Dolmabahçe'de görüşme gerçekleştirmiş ve günler sonrasında seçmenine "2. turda Erdoğan'a oy verin" çağrısında bulunmuştu.

 

29
90 milyonluk mülkle gündeme gelmişti! Sinan Oğan hangi siyasi partinin başına geçmeye hazırlanıyor? - Sayfa 3

Oğan'ın günler içerisinde yaşadığı 180 derecelik dönüş seçmenler tarafından büyük tepki alırken, bu değişikliğin nedeni de merak konusu olmuştu.

39
90 milyonluk mülkle gündeme gelmişti! Sinan Oğan hangi siyasi partinin başına geçmeye hazırlanıyor? - Sayfa 4

Destek açıklamasından günler sonra, kapısında araba ile protesto yaptığı TRT'de canlı yayına çıkarılan Oğan, birkaç aydır da edindiği servet değerindeki mülkler ile gündeme geldi.

 

49