Gündem
28 Mayıs 2010 15:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:19

9 GÜNDE 6 İLİ TRENLE GEZİN!..

TCDD Vakfı'nın kuruluşu olan Ray-Tur, özel trenle GAP turu projesini hayata geçiriyor.

29 Mayıs 2010 tarihinde saat 21.50’de İstanbul Haydarpaşa Tren Garı’ndan başlayacak olan GAP turu, Ankara- Adıyaman- Diyarbakır- Mardin- Şanlıurfa –Gaziantep -Hatay- İskenderun- Ankara ve İstanbul illerini kapsıyor.

Ray-Tur, özel tren yolculuğu keyfinin yanı sıra, turu kapsayan şehirlerin tarihi geçmişini, kültürlerini ve kendilerine has olan mutfağını tanıyabilme fırsatını sunuyor.  Atatürk Barajı’ndan, Nemrut Dağı’na, Hasankeyf’ten, Midyat’a, Balıklı göl’den, Hatay Titus Tünellerine kadar, müzeleri, camileri, kiliseleri, türbeleri, manastırları ve medreseleri içinde barındıran kültür mozaiğini birebir görebilme şansını katılımcılara veriyor.

Özel Tren seyahati sırasında yolculara canlı müziği eşliğinde tarihi bölgelerden trenle geçerken tur rehberleri bölge hakkında bilgi veriyor. GAP turuna başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve Eskişehir’den gelen yoğun katılım başvurusu var.

T.C. Devlet Demiryolları 2010 yılı yatırım ve yenilenme çalışmalarına hızla  devam ediyor. Ayrıca TCDD Vakfı kuruluşu olan Ray-Tur, Yüksek Hızlı Tren (YHT) ile Eskişehir’e Hafta sonları günü birlik turlar düzenliyor.

Rezervasyon için: İstanbul: 0216 418 33 77 ya da e-posta: raytur@raytur.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

ETİKETLER
#tren #gap turu