83 gündür haber alınamayan ve öldüğü iddia edilen Kate Middleton'tan ilk görüntü

Öldüğüne dair söylentiler ortaya atılan Prenses Kate Middleton, eşi Prens William’la İngiltere'deki bir kasabada alışveriş yaparken görüntülendi.

83 gündür haber alınamayan ve öldüğü iddia edilen Kate Middleton'tan ilk görüntü - Sayfa 1

İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

19
83 gündür haber alınamayan ve öldüğü iddia edilen Kate Middleton'tan ilk görüntü - Sayfa 2

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden "büyük bir açıklama" beklendiği iddia edildi. Açıklamanın ne olacağı merak konusu olurken bir süredir ortalıkta görünmeyen Prenses Kate Middleton'ın öldüğü öne sürüldü. Dünya gündemine oturan Kate Middleton'dan 83 gün sonra fotoğraf geldi.

29
83 gündür haber alınamayan ve öldüğü iddia edilen Kate Middleton'tan ilk görüntü - Sayfa 3

ALIŞVERİŞ YAPARKEN GÖRÜNTÜLENDİ

İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan habere göre, Galler Prensesi, eşi Prens William ile beraber Cumartesi gününü evinin yakınlarındaki bir kasabada alışveriş yaparken görüntülendi.

39
83 gündür haber alınamayan ve öldüğü iddia edilen Kate Middleton'tan ilk görüntü - Sayfa 4

"MUTLU VE İYİ GÖRÜNÜYORDU"

Gazeteye açıklama yapan bir görgü tanığı "Bütün dedikodulara rağmen ünlü çifti karşımda görünce dondum kaldım. Kate, William ile alışveriş yapıyordu, mutlu ve iyi görünüyordu" ifadelerini kullandı.

49