Gündem
23 Haz 2011 16:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:29

“STAR AKADEMİ'YE AMERİKALI KOREOGRAF!”

Dünyaca ünlü Amerikalı koreograf Lauren Outlaw, Star Akademi ile Türkiye'ye geliyor.

Birbirinden başarılı yarışma ve eğlence programlarını Türk izleyicisi ile buluşturan Endemol Türkiye, Star Akademi ile bu yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Sürpriz jürisinden başvuru sayısına, sunucusundan eğitmenlerine kadar çok ses getiren Star Akademi, şimdi de Amerikalı ünlü koreografı ile konuşuluyor.
 
Jüri koltuğu için Ajda Pekkan, Sertab Erener ve Ertuğrul Özkök’ü bir araya getiren yarışma için dünyaca ünlü Amerikalı koreograf Lauren Outlaw Türkiye’ye geliyor. Yurt dışında bir çok ünlü sanatçı ile çalışan ve Amerika’nın en önemli müzik yapım şirketi olan Def Jam Recordings bünyesindeki sanatçıların konser ve sahne performanslarında eşlik eden başarılı koreograf, dansın tüm alanlarında eğitim görmüş.
 
Central Florida Üniversitesi’nde, Psikoloji ve Dans bölümü eğitimi alan ve hip hop dansında uzmanlaşan Amerikalı ünlü koreograf ile renklenecek yarışmada, 13 hafta boyunca yarışmacılar canlı yayında performanslarını sergileyecekler.
 
Şu ana dek Amerika, İspanya, İtalya, Rusya, Almanya, Hollanda, Kanada ve Yunanistan başta olma üzere 35 farklı ülkede, 10 yıldır yayınlanmakta olan Star Akademi’nin baş koreografı ve dans eğitmeni olarak yurtdışı versiyonlarının da görev alan Outlaw; Türkiye’ye geleceği için çok mutlu olduğunu belirtirken,  genç yarışmacıların,  yetenekleri ile birlikte Akademi’de aldıkları eğitimleri birleştirerek sergileyecekleri performanslar ve özel koreograflar ile jüri üyelerini zorlayacaklarının altını çizdi.
 
4 Temmuz’da, Öykü Serter’in sunumuyla Star TV ekranlarında başlayacak Star Akademi’de, yaz boyunca soluk soluğa izlenecek performanslar, yarışmacıların eğitim süreçleri, aralarındaki rekabet ve dayanışma sizleri Star TV ekranlarında bağlayacak.