Televizyon
19 Ağu 2019 14:38 Son Güncelleme: 19 Ağu 2019 14:44

80'li yılların efsane çizgi filmi He-Man dizi oluyor

'Gölgelerin gücü adına, güç ben de artık' sözleriyle hafızalara kazınan, 1980'lerin popüler çizgi filmlerinden He-Man, Netflix dizisi olarak ekrana dönmeye hazırlanıyor.

1980’lerin popüler çizgi filmlerinden biri olan He-Man, Netflix dizisi olarak ekranlara dönüyor. Amerikalı yönetmen Kevin Smith, Power-Con toplantısında He-Man’in anime dizisi olarak Netflix’te yayınlanacağını duyurdu.

Netflix'in üzerinde çalıştığı yeni animasyon dizisinin yapımcı ismi 1994 yapımı 'Clerks' (Tezgahtarlar) isimli filmle adını duyuran ve başarılı bir çıkış yakalayan Kevin Smith. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Smith, yeni dizinin bir devam serisi niteliğinde olacağını açıkladı.

Smith, 'Masters of the Universe: Revelation (Kainatın Hakimleri: Keşif) adını taşıyacak animasyon dizisinin He-Man ile İskeletor arasındaki son savaş olabileceğini vurguladı.

He-Man dizisinin senaryosunu Eric Carrasco (Supergirl), Tim Sheridan (Reign of the Supermen), Diya Mishra (Magic the Gathering) ve Marc Bernardin (Alphas) gibi başarılı isimler kaleme alacak. 

Dizinin animasyon çalışmalarıysa Netflix'in 2017 yapımlarından bir tanesi olan 'Castlevania'nın animasyonlarını oluşturan 'Powerhouse Animation' tarafından yapılacak. 

Netflix ise dizinin varlığını duyurdu ancak dizinin seyircilerle ne zaman buluşacağına dair bir açıklamada bulunmadı.

Mattel'in oyuncak dizisi Ustaların Ustası'na dayanan, Filmation tarafından üretilen He-Man, 1980'lerin en popüler çizgi filmlerinden biriydi.