Gündem
07 Oca 2017 13:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:21

74. Altın Küre Ödülleri yarın sahiplerini bulacak!

Los Angeles'taki Beverly Hilton Otel'de düzenlenen 74. Altın Küre Ödülleri'nin kazananları 8 Ocak Pazar günü açıklanacak.

Televizyon ve sinema dünyasının yıldızlarının bir araya geldiği ödül mevsiminin ilk büyük ödülü olan ve 25 değişik dalda verilen Altın Küreler pazar günü sahiplerini bulacak.

Beverly Hilton Otel'den canlı olarak yayınlanacak tören, 8 Ocak'ı 9 Ocak'a bağlayan gece saat 03.00'te başlayacak. İlk olarak kırmızı halı gösteriminin ardından 04.00'te ödül töreni başlayacak.

Aralarında Türk üyesi Barbaros Tapan'ın da bulunduğu Hollywood yabancı gazeteciler derneği tarafından verilen Altın Küreler aynı zamanda Oscar Ödülleri'nin de habercisi niteliğinde.

Töreni ünlü komedyen Jimmy Fallon sunacak
Bu sene 74'üncüsü düzenlenen Altın Küre Ödül Töreni'ni Amerika'nın ünlü Talk Show sunucusu Jimmy Fallon sunacak.

Stallone kızları Altın Küre'nin yıldızı olacak
Ünlü aktor Sylvester Stallone'nin kızları Sophia, Sistine, Scarlet Stallone de 74. Altın Küre Ödül Töreni sırasında görev alacak.. Stallone kızları, ödül töreninde aynı renk kıyafet giyeceklerini, farklı vücut tiplerine ve kişiliklerine uygun modellerde elbiseler tercih ettiklerini söyledi.

Ödül Töreni'nde yıldız yağmuru
Tüm dünya tarafından merakla beklenen bu özel gecede, ödülleri dağıtacak isimler de belli oldu. Ben Affleck, Casey Affleck, Kristen Bell, Annette Bening, Pierce Brosnan, Naomi Campbell, Jessica Chastain, Leonardo DiCaprıo, Gal Gadot, Hugh Grant, Jon Hamm, Chris Hemsworth, Felicity Jones, John Legend, Ryan Reynolds, Sting, Emma Stone, Carrie Underwood, Vince Vaughn, Carl Weathers ve Kristen Wiig gibi isimlerin yer alacağı gece tam anlamı ile yıldız yağmuruna sahne olacak.

Ödül töreni Los Angeles'ta tarihi Beverly Hilton Otel'de düzenlenecek. Ödül töreni 236 ülkeden canlı olarak yayınlanacak.