Magazin
03 Mar 2023 23:16 Son Güncelleme: 03 Mar 2023 23:28

6'lı masayı dağıtan Akşener'e oyuncu Selçuk Yöntem'den tepki

Meral Akşener'in altılı masaya restinin ardından masanın diğer üyelerinden tepkiler gelirken magazin dünyasından da duruma sessiz kalınmadı. İYİ Parti lideri Meral Akşener'in masadan ayrılırken sarf ettiği sözleri hatırlatan ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, "Böyle bir dönüşümü hiç bir aktör yorumlayamaz. Pes" diyerek tepki gösterdi.

Siyasette seçim hareketliliği giderek artarken, tüm gözler muhalefetin çıkaracağı cumhurbaşkanı adayına çevrildi. Saadet Partisi liderliğinde dün 12'nci kez bir araya gelen 6'lı masada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı krize yol açtı. Akşener'in çıkışına ünlü isimlerden de tepki geldi.

Temel Karamollaoğlu, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan ve Gültekin Uysal, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını desteklerken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise tercihini 'Ekrem İmamoğlu' ya da 'Mansur Yavaş'tan yana kullanmak istedi. Ancak Kılıçdaroğlu 2 ismin belediyedeki görevlerine devam edeceklerini söyleyerek Akşener'in teklifini veto etti.

"BİÇ BİR AKTÖR YORUMLAYAMAZ"
Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e ünlü isim Selçuk Yöntem'den tepki geldi. Akşener'in 6'lı masadan ayrılmasında kızan Yöntem, "Bravo Meral hanım böyle bir dönüşümü bir tiyatro oyununda bile hiç bir aktör yorumlayamaz..Pes" sözleriyle dile getirdi.