6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Atsu'nun eşi: ‘Bazen ona mesaj atıyorum’

6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren Hatayspor’un Ganalı futbolcusu Christian Atsu’nun eşi Claire Rupio, "Bazen Christian'a WhatsApp'tan mesaj atıyorum" dedi.

6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Atsu'nun eşi: ‘Bazen ona mesaj atıyorum’ - Sayfa 1

6 Şubat'ta meydana gelen Maraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Hatayspor’un Ganalı futbolcusu Christian Atsu’nun eşi Claire Rupio, depremin yıl dönümünde eşi hakkında The Athletic'e açıklamalarda bulundu.

15
6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Atsu'nun eşi: ‘Bazen ona mesaj atıyorum’ - Sayfa 2

'BAŞA ÇIKMIYORUM, HAYATTA KALIYORUM'

Atsu'nun eşi Rupio, "Dışarıda evsiz bir adam varsa, ona para verirdi. O özel biriydi. İnsanlar 'Nasıl başa çıkıyorsun?' diye sorduklarında 'Başa çıkmıyorum. Sadece her gün hayatta kalıyorum' diyorum. Bazen Christian'a WhatsApp'tan mesaj atıyorum, sadece içimi dökmek için..." dedi.

25
6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Atsu'nun eşi: ‘Bazen ona mesaj atıyorum’ - Sayfa 3

DEPREMDEN ÖNCEKİ GECE HATAY'A SEVİNÇ YAŞATMIŞTI

Tarihler 6 Şubat 2023'ü gösterdiğinde Maraş merkezli iki büyük deprem 11 ili salladı. Hatay'da da binlerce bina yıkıldı. Depremden bir gün önce ise Hatayspor sahasında Kasımpaşa'yı ağırlamıştı. Maçın 90+7. dakikasında bir frikik golüne imza atan Christian Atsu, takımının sahadan 1-0 galip ayrılmasını sağlamıştı.

35
6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Atsu'nun eşi: ‘Bazen ona mesaj atıyorum’ - Sayfa 4

Takımına büyük sevinç yaşatan Ganalı futbolcu daha sonrasında depremde enkaz altında kalıp hayatını kaybetti. Kaynak: Duvar

45