Magazin
19 Haz 2021 23:08 Son Güncelleme: 19 Haz 2021 23:10

Ünlü şarkıcının paylaşımı boğazları düğümledi!

6 ay önce babasının vefatıyla sarsılan şarkıcı Merve Özbey, Babalar Günü'nden önce duygusal bir mesaj paylaştı.

Babasına hamile olduğunu söylediği anların videosunu paylaşan şarkıcı, "Zor geçiyor baba, geçiyor ama kanata kanata. Benim de sensiz ilk babalar günüm. Hem babalar hem de ilk dedeler günün kutlu, mekanın cennet olsun" notunu yazdı.

Güçlü sesiyle her daim adından söz ettiren şarkıcı Merve Özbey, 6 ay önce babasını kaybetti. Ani ölümle yıkılan Özbey, Babalar Günü'nden önce sosyal medya hesabından yürek burkan bir paylaşımda bulundu.

"BABA SENİ ÇOK ÖZLEDİM"

Babası Ahmet Özbey'e hamile olduğunu açıkladığı anın videosunu paylaşan şarkıcı, şu notu yazdı: "Biliyor muydun göremeyeceğini o yüzden mi ağladın baba... Ya da görebiliyor musun? Bilmiyorum baba... O ellerinin alkışlaması. Zor geçiyor baba, geçiyor ama kanata kanata. Baba seni çok özledim. Uyuyamıyorum son bir kaç gündür. Biz iyiyiz her şey yolunda. Kavuştun mu ayağına, sesine? Baba seni çok özledim."

"SENSİZ İLK BABALAR GÜNÜM"

"Elif'imiz çok iyi, görüyorsundur belki... Yanaklarını bir görsen. Hele o topuş ayaklarını. Bugün ilk defa en son seninle gittiğimiz yere gittim. Kız arkadaşlarımla. İnemedim arabadan. Bir baktım kızımızın geleceği günü geçen sene bugün söylemişiz sana iyi ki de kaydetmişiz... 2 gün sonra Kenan'ın ilk babalar günü. Benim de sensiz ilk babalar günüm. Hem babalar hem de ilk dedeler günün kutlu, mekanın cennet olsun. Biz iyiyiz. Baba seni çok özledim..."

BABASININ ÖLÜM HABERİNİ VERMİŞTİ

6,5 aylık hamileyken babasının ölümüyle yıkılan Merve Özbey, sosyal medya hesabından acı verirken "Geçen sene tam bugün bu saatler... Nişanım var, telaşım nasıl tatlı anlatamam. Neler değişti babacığım. Mesela dün sen gittin. 1 günde artık ne pazarların ne fener maçlarının tadı kaldı benim için. Acıların dindi mi bilmem, sesin yerine geldi mi mesela, yemek yiyebiliyor musun? Ne garip" ifadelerini kullanmıştı.

ETİKETLER
#Merve Özbey