58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kırmızı halıda şıklık yarışı

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin kapanış ve ödül töreni, kırmızı halı geçişiyle başladı. Kırmızı halı geçişinde şıklık yarışı yaşandı.

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kırmızı halıda şıklık yarışı - Sayfa 1

Antalya Spor Salonu'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri altında gerçekleştirilen festivalin kapanış ve ödül töreni öncesi, sinema ve televizyon dünyasının ünlü isimleri kırmızı halıda yürüyerek gazetecilere poz verdi.

118
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kırmızı halıda şıklık yarışı - Sayfa 2

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI KATILDI

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, festivalin bu yıl 58'incisinin düzenlendiğini hatırlatarak, köklü bir organizasyona ev sahipliği yapıldığını belirtti.

218
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kırmızı halıda şıklık yarışı - Sayfa 3

Bu tür etkinliklerin köklü hale getirilmesinin son derece önemli olduğunu dile getiren Ersoy, "Bu kadar eski geçmişi olan bir organizasyonun sürdürülebilir olması, günümüze bütün özelliklerini koruyarak gelebilmiş olması kültür ve sanat adına çok sevindirici." dedi.

318
58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde kırmızı halıda şıklık yarışı - Sayfa 4

"CİĞERİMİZ, HATIRALARIMIZ YANDI"

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek de salgın kuralları çerçevesinde sinemaseverlerle buluştuklarını söyledi.

418