Gündem
04 Ara 2015 14:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:13

55 yaşındaki sıva ustası 'iskele' dansıyla coşturdu!

Sadece inşaat iskelelerinde sıva yaparken dans eden 55 yaşındaki usta, mahallenin berberinin ısrarıyla Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye katıldı.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının 3 Aralık akşamı yayınlanan bölümünde 55 yaşındaki sıva ustası Metin Dokumacı izleyenleri dansıyla büyüledi.

Dokumacı'nın dansı kadar hikayesi de izleyenleri etkiledi. 55 yaşında olan Dokumacı, ilkokul 2'nci sınıfa kadar okuyabildiğini, inşaatlarda sıvacı olarak çalıştığını anlattı. Dokumacı'nın yarışmaya katılma hikayesi de oldukça ilginçti.

Sıva yaparken sürekli dans ettiğini anlatan Dokumacı, bir gün üçüncü katta iskelede yine sıva yaparken dans ettiğini, bu esnada kendisini uzun süre izleyen mahallenin berberinin kendisiyle tanışmak istediğini söyledi. "Berber süreki bağırıyordu, aşağı gel diye. Önce inmek istemedim. Ama çok ısrar etti.  İndim. Yarışmaya katılmam için çok ısrar etti" dedi.

Dans ederken giydiği ilginç kostümü de yine berberin arkadaşı olan mahallenin emekli terzisinin diktiğini belirten Dokumacı, sadece iskelede sıva yaparken dans ettiğini anlattı.

Dokumacı, kendine has stili ile yarışmada büyük alkış aldı ve bir üst tura çıktı.