52 yaşında baba olmuştu! İşte usta oyuncunun güzel eşi ve kızları...

Yargı dizisiyle hayranlarıyla buluşan Hüseyin Avni Danyal, dokuz yıl önce 52 yaşında Deniz adını verdiği bir kızı daha olmuştu. İşte Yargı'nın Metin komiseri Danyal'ın güzel eşi ve kızları...

52 yaşında baba olmuştu! İşte usta oyuncunun güzel eşi ve kızları... - Sayfa 1

Yargı dizisinde izlediğimiz usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal hayat verdiği Metin komiser karakteri ile büyük beğeni topladı. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yer aldığı Yargı dizisinde Savcı Ilgaz'ın babası 'Metin komiser'e hayat veren Hüseyin Avni Danyal sosyal medyanın merak edilen isimlerinden oldu.

117
52 yaşında baba olmuştu! İşte usta oyuncunun güzel eşi ve kızları... - Sayfa 2

Dokuz yıl önce 52 yaşında ikinci kez baba olan ünlü oyuncu verdiği bir röportajda Eşi Özgen Kılıçarslan ve evliliği için şunları söylemişti:

217
52 yaşında baba olmuştu! İşte usta oyuncunun güzel eşi ve kızları... - Sayfa 3

"Yaşam tecrübem, öğrendiklerim doğru bir evlilik yapmama neden oldu. Çok mutlu bir evlilik yaşıyorum. Yeni bir çocuk ve yeni bir enerjiyle hayata bakıyorum. Ben karımla evlenebilmek için her şeyi yaptım...

317
52 yaşında baba olmuştu! İşte usta oyuncunun güzel eşi ve kızları... - Sayfa 4

Hiç evlenmeye niyeti olmayan bir kadını evliliğe ikna etmem çok uzun sürdü. O hiç evlenmekten yana değildi. Eşimi evlenmeye ve çocuk yapmaya ben ikna ettim" demişti.

417