50 cm inceldi! Alişan'ın eşi Buse Varol'un zayıflama sırrı ortaya çıktı…

Alişan 2018 yılında oyuncu Buse Varol ile mutluluğa evet demişti. İki çocuğu bulunan ünlü çift, evliliklerinde kriz yaşamış ve çözüme ulaşmıştı. Sosyal medyada hayranları tarafından ilgiyle takip edilen çift, eski mutlu günlerine geri dönmüştü. Son zamanlarda verdiği kilolarla gündem olan Varol, 50 cm birden inceldiğini açıklamış, takipçilerini şoke etmişti. Varol'un sırrı ortaya çıktı.

50 cm inceldi! Alişan'ın eşi Buse Varol'un zayıflama sırrı ortaya çıktı… - Sayfa 1

Bir dönem Demet Akalın ile yaptığı gündüz kuşağı programıyla gündeme gelen, şarkılarıyla adından söz ettiren Alişan oyuncu Buse Varol ile 2018 yılında dünya evine girmiş, çift evliliklerini iki çocukla taçlandırmıştı. İlişkilerinde çalkantılı bir dönem yaşayan çift, sorunların üstesinden gelmiş, eski mutlu günlerine geri dönmüştü. 

112
50 cm inceldi! Alişan'ın eşi Buse Varol'un zayıflama sırrı ortaya çıktı… - Sayfa 2

Sosyal medyada da takipçileri tarafından ilgiyle takip edilen çiftten Varol'un verdiği kilolar gündem oldu. 50 cm inceldiğini açıklayan güzel oyuncunun sırrı ortaya çıktı...

212
50 cm inceldi! Alişan'ın eşi Buse Varol'un zayıflama sırrı ortaya çıktı… - Sayfa 3

Ünlü oyuncu Buse Varol, Alişan ile 2018 yılında dünya evine girmişti. İkili, mutluluklarını ise kucaklarına aldıkları 2 çocuklarıyla taçlandırmıştı.

312
50 cm inceldi! Alişan'ın eşi Buse Varol'un zayıflama sırrı ortaya çıktı… - Sayfa 4

Ancak ikilinin evliliğine nazar değdi. Alişan ile Buse Varol, geçtiğimiz günlerde boşanmanın eşiğinden dönmüştü.

412