Gündem
14 Eki 2021 17:24 Son Güncelleme: 14 Eki 2021 17:40

5 genç gözaltına alınınca kendini tutamadı! Fatih Portakal'dan 'Sabıka Holding' çıkışı!

CHP Ankara İl Gençlik Kolları üyesi 5 kişi, partilerinin hazırladığı ‘SaBıKa Holding’ isimli kitapçığı dağıttıkları sırada polis tarafından gözaltına alındı. Gazeteci Fatih Portakal'dan gözaltılara tepki gecikmedi. Portakal'ın tepkisi 'İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya gönderme' olarak yorumlandı.

Cumhuriyet yazarı Barış Pehlivan'ın köşesinde gündeme getirdiği ‘SaBıKa Holding’ isimli kitapçıkla ilgili bugün yeni bir gelişme yaşandı.

CHP’nin hazırladığı; paravan şirketlerle karapara akladığı, nitelikli dolandırıcılık yaptığı, bürokrasi ve yargıya rüşvet verdiği ileri sürülen Sezgin Baran Korkmaz ve holdingine ilişkin bilgilerin yer aldığı ‘SaBıKa Holding’ isimli kitapçığı dağıtan beş parti üyesi gözaltına alındı. 

Gazeteci Fatih Portakal gözaltılara tepki göstererek; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'Saklayacak, gizleyecek en kötüsü utanılacak durumu olanlar ancak bu tarz davranışta bulunmanın emrini verebilir' diyerek seslendi.

İşte Portakal'ın paylaşımı;

"Saklayacak, gizleyecek en kötüsü utanılacak durumu olanlar ancak bu tarz davranışta bulunmanın emrini verebilir. Siz hangisisiniz? Üçü de sizde yoksa sıkıntı da yok demektir. Ama!!!"