Spor
03 Ağu 2023 11:34 Son Güncelleme: 03 Ağu 2023 11:43

5 ay yok denmişti; Arda Güler'in son durumu belli oluyor

Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken fakat sakatlık geçirerek hazırlık turnuvasındaki maçlarda süre alamayan Arda Güler'in sakatlık durumu belli oluyor. Milli yıldızın sakatlığıyla ilgili durumun 8 Ağustos 2023'te belli olacağı ifade edildi.

Arda Güler'in sağ dizindeki menisküs nedeniyle ameliyat olmayacağı netleşti. İyileşmesi olumlu ilerlese de ne zaman sahalara döneceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

Real Madrid'de Milli futbolcu Arda Güler'in geleceği netleşiyor. Carlo Ancelotti'nin endişelerine karşın sağ dizindeki sakatlık nedeniyle 24 saat izlenen yıldız futbolcunun ameliyat edilmeyeceği öğrenildi.

Real Madrid'in sağlık raporu Arda Güler'in sağ diz iç menisküsünde lezyon olduğun ortaya koymuş ve milli futbolcu ABD kampından tedavisi için Madrid'e gönderilmişti.

The Athletic'ten Mario Cortegana, "Arda Güler tedavisinin ilk bölümünü tamamladı ve kendini iyi hissediyor. Önümüzdeki 5-6 gün böyle devam ederse ameliyat edilmeyecek" diye konuştu. Kilit tarih ise 8 Ağustos 2023. O gün yapılacak kontroller Arda Güler'in bu sezonki kaderini belli edecek.

Real Madrid Teknik Direktörü Ancelotti, Juventus'a 3-1 yenildikleri hazırlık karşılaşmasının ardından milli yıldızın sakatlığı hakkında, "Tıbbi açıdan açıklama yapmak oldukça karışık bir durum ama çok ciddi bir sakatlığı yok. Meniküsünde küçük bir problem var ve tedavisinde nasıl bir yöntem izleyeceğimizi değerlendiriyoruz" yorumunda bulundu.