Dünya
26 Oca 2022 14:30 Son Güncelleme: 26 Oca 2022 14:34

43 yaşındaki gazeteci grip oldu, 20 yılını unuttu!

Ağır bir soğuk algınlığı geçirdiğini düşünen kadın hastalığı ilerledikten sonra 43 yıllık hayatının son 20 yılını unuttu.

The New York Post’un haberine göre, gazeteci Claire Muffett-Reece (43), beyninin ölümcül bir iltihap ile kaplandıktan sonra 43 yıllık hayatının son 20 yılını hatırlamadığını söyledi.

Ailesi ile ilgili yaşadığı olayları kocasından dinleyen Claire Muffett-Reece “Kocam Scott, bana bir amcamın üç ay önce kanserden diğer amcamın yedi yıl önce kalp krizinden, kuzenimin de 2018'de hayatını kaybettiğini söyledi. Bunları inanamayarak dinledim.” diye konuştu.

Hayatını kaybeden akrabaları için üzüldüğünü söyleyen Clarie, hastalığımda akrabalarımın hiçbirini hatırlamıyordum dedi.

2021 yılında grip şüphesiyle doktora gittiğimde 42 yaşındaydım ve o yıl hastalığımı öğrendikten sonra son 20 yılını unuttum dedi. 

Aylarca hastanede yattığını söyleyen kadın, eşimi ve çocuklarımı tanıyordum ama onlarla ilgili hiçbir ayrıntıyı hatırlayamıyordum diye devam etti.

Korona virüs ile ilgilide hiçbir şey hatırlamadığını söyleyen kadın, 11 Eylül bombalama olaylarını öğrenmek beni dehşete düşürdü dedi.

Hatırlayamadığım ve dünyayı değiştiren olayları öğrenmek korkutucuydu diye sözlerine ekledi.