Televizyon
17 Oca 2016 09:25 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:18

4 Büyükler Salon Turnuvası'nda büyük kavga! Hasan Şaş kırmızı kart gördü, ortalık karıştı!

Tv8'de yayınlanan "4 Büyükler salon turnuvası"nın finalinde Hasan Şaş'ın kırmızı kart görmesi üzerine ortalık karıştı.

Tv8'de yayınlanan 4 Büyükler salon turnuvasının finalinde istenmeyen olaylar yaşandı. Finale kalan Fenerbahçe ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği mücadelenin son dakikalarında Galatasaray'dan Hasan Şaş'ın kırmızı kart görmesi ile saha bir anda karıştı.
Tv8'in canlı yayınında kameralara yansımayan bölgede Hasan Şaş'ın bir taraftar ile yaşadığı gerginliğin ardından kırmızı kartın çıkması üzerine diğer futbolcular da gerginliğin içerisinde yer aldı.

Maça ara verilmesinin ardından yayıncı Tv8'de reklam arasına girmek zorunda kaldı. Yaşanan olayların ardından maçın oynandığı salondan çok sayıda taraftarın çıkarıldığı belirtildi.

Karşılaşmayı canlı yayınlayan TV8'in ekrana getirmediği olaylar nedeniyle oyun durdu. Bu arada sahadaki bütün oyuncuların tribünlere koştuğu görüldü. Bu görüntülerin hemen ardından yayın kesildi ve reklama gidildi.

Uzun bir aranın ardından karşılaşma tekrar başlarken, arada taşkınlık çıkartan taraftarların dışarıya çıkartıldığı ve güvenlik önlemlerinin alındığı belirtildi.

Mücadeleyi 8-6 kazanan Fenerbahçe Veteran Takımı, turnuvanın şampiyonu oldu.

HASAN ŞAŞ HASTANELİK OLDU İDDİASI

Öte yandan sosyal medyada, salonda olan bazı kişiler, Hasan Şaş'ın çıkan kavgalarda aldığı darbelerden ötürü hastanelik olduğu iddia edildi.

FENERBAHÇE ŞAMPİYON

Bu arada "4 Büyükler Salon Turnuvası" finalinde Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibini 8-6 yenerek şampiyon oldu. Efsane futbolcuların yer aldığı turnuvanın 500 bin TL'lik büyük ödülü ihtiyaç sahibi eski futbolculara aktarılacak.