Gündem
07 Haz 2017 12:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:44

4 bin öğrenci oyladı! Milliyet'e 2 ödül birden!

Dünyanın doğal çevresinin korunması amacıyla kutlanan Çevre Haftası’nda Milliyet’e 2 ödül verildi.

Dünyanın doğal çevresinin korunması için 1972’de İsveç’in Stockholm kentinde toplanan Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda alınan kararla kutlanan Çevre Haftası’nda Milliyet’e 2 ödül verildi.

İstanbul’un doğal yaşam alanlarının korunması ve gelecek kuşaklara kalması için yayınlarını sürdüren Milliyet muhabiri Gökhan Karakaş’a ilk ödül İstanbul Valiliği Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde verildi. Müdürlüğün, öğrencilere yönelik düzenlediği İstanbul Çevre ve Şehircilik Yarışması’nın fotoğraf jürisinde de görev yapan Karakaş’a teşekkür plaketini müdür yardımcısı Ömür Özdil verdi.

4 bin öğrenciden oy

Şişli Belediyesi’nin çocukların çevre bilinci geliştirmek amacıyla uyguladığı ‘En Çok Çocukla Doğa Dostu Ödülleri’ de Cemil Candaş Kültür Merkezi’nde verildi. 59 okuldan 4 bin öğrencinin katıldığı oylama sonucunda Milliyet çevre ve doğal yaşam sorunlarıyla en çok ilgilenen gazete seçilmişti. Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün katıldığı törenle Gökhan Karakaş’a doğa bilincine verdiği katkıdan dolayı ödül verildi.