4 aylık eşine boşanma davası açmıştı... Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye 'psikolojik baskı' cevabı

Bir süredir evliliklerinde kriz yaşadıkları konuşulan Hadise ile Mehmet Dinçerler, boşanıyor. Önceki gün Dinçerler'e dava açan ünlü şarkıcı, bu hamlesinin ardından iş insanını sosyal medya hesaplarından sildi. İkili, yaşananların ardından konuyla alakalı açıklama yaptı

4 aylık eşine boşanma davası açmıştı... Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye 'psikolojik baskı' cevabı - Sayfa 1

Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler, 15 Mart'ta nişanlanmıştı. Çift, mayıs ayında da aile arasında gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girmişti. Birlikteliklerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan ikili, krizi aşamadı. Hadise ile Mehmet Dinçerler, 4 aylık evliliklerini bitirme kararı aldı.

113
4 aylık eşine boşanma davası açmıştı... Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye 'psikolojik baskı' cevabı - Sayfa 2

ÖNCE DAVA AÇTI, SONRA SİLDİ!

Geçtiğimiz günlerde eşi ile evlerini ayıran ünlü şarkıcının dün ise Dinçerler'e boşanma davası açtığı öğrenildi. Hadise, bu hamlesinin ardından Mehmet Dinçerler'i sosyal medya hesabından takipten çıkardı. Ayrıca 'Dinçerler' soyadını silen Hadise, birlikte yer aldıkları fotoğrafları da profilinden kaldırdı.

213
4 aylık eşine boşanma davası açmıştı... Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye 'psikolojik baskı' cevabı - Sayfa 3

KARŞI HAMLE

Mehmet Dinçerler'den de karşı hamle gecikmedi. İş insanı da Hadise'yi sosyal medya hesabından takipten çıkarak, birlikte yer aldıkları fotoğrafları sildi.

313
4 aylık eşine boşanma davası açmıştı... Mehmet Dinçerler'den Hadise'ye 'psikolojik baskı' cevabı - Sayfa 4

HADİSE'DEN AÇIKLAMA

Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcı, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim. 

413