Polemik & Kulis
19 Mar 2019 14:39 Son Güncelleme: 19 Mar 2019 15:17

3N Medya'dan flaş transfer! Yurt Haberler kime emanet? (Medyaradar/Özel)

İş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya’nın yeni kuracağı haber kanalının çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya'nın yeni haber kanalında kuruluş süreci hızla devam ediyor. Kanalın genel yayın yönetmeni Alican Değer şimdi de yurt haberler için başarılı gazeteci Safiye Işıklı ile anlaştı. Yurt haberler servisinden sorumlu Işıklı'nın, ekibini kurmak için çalışmalara başladığı ve bazı isimlerle anlaştığı öğrenildi.

Işıklı özellikle 2006'da Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki çevre kirliliğine dikkat çeken haberiyle tanındı. Genç gazeteci kanser tehlikesini gündeme taşıdığı haberle Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması'nda en iyi televizyon haberi dalında birincilik ödülü aldı. Işıklı daha sonra dokuz yıl CNN TÜRK Haber Merkezi'nde görev aldı.

Ciwan Haco ile yaptığı özel röportajla kamuoyunun dikkatini çeken başarılı gazeteci, bu süreçte özel haber ve dizi haberlere imza attı. Işıklı, CNN TÜRK için hazırladığı “Önce İş Güvenliği” başlıklı dizi haberiyle İstanbul Tabip Odası en iyi araştırma haber ödülüne hak kazandı.

FOX Tv'de Kaybolan Çiçekler programında şef editör olarak görev alan Işıklı bir dönem TGRT Haber'de gece haber sorumlusu olarak çalıştı. Biri CNN Türk'te yayınlanan üç ayrı belgesele imza atan başarılı kadın gazeteci, geçen yıl yayın hayatına başlayan Haber Global'in kuruluşunda da görev aldı.

MEDYARADAR/ÖZEL