Polemik & Kulis
19 Ara 2014 14:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:00

360'ın Genel Müdürlüğü görevine hangi ünlü ekran yüzü getirildi? Medyaradar açıklıyor!

Yıllardır 360 TV'de sunucu olarak görev yapan isim kanalın Genel Müdürlük görevine getirildi.

Ethem Sancak'ın sahibi olduğu 360 kanalının Genel Müdürlüğüne İlkin Ündeş Kavukçu atandı.

Başarılı ekran yüzü 2007 yılından bu yana Son Nokta isimli programı hazırlayıp sunuyordu.

İlkin Ündeş Kavukçu Simit Sarayı zincirinin kurucularından ve Kavukçu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukçu ile 3 yıl önce dünya evine girmişti.

Atama kararı Türk Medya İcra Kurulu Başkanı Cengiz Özdemir tarafından çalışanlara duyuruldu.

İşte o duyuru: 

Değerli Türkmedya çalışanları,

Televizyonumuz 360'ta başlattığımız değişim hamlesi Türkiye televizyonculuk tarihinde iz bırakacak bir dönüşüm olarak hayata geçiyor.

Henüz daha ilk adımlarında olduğumuz bu yenileme süreci kendi alanında özgün bir örnek oluşturuyor.

Zaman içinde başkaca katılımlar ile daha güçlenecek olan televizyonumuzun bu yeni yürüyüşünde, 360 Genel Müdürlüğü görevini Sayın İlkin Kavukçu üstlenecek, televizyon çalışanlarımızın idari, mali ve içerik açısından bağlı olacakları yetkili ve sorumlu isim olacaktır.

Türkmedya İcra Kurulu Başkanı ve 360 Genel Yayın Yönetmeni olarak dönüşümün devam ettirilip tamamlanması sürecinde en büyük destekçisi olacağım altını çizerek, bu yeni dönemde sizlerden de bugüne kadar gösterdiğiniz özverinin çok daha fazlasınız bekliyor, mesleki kariyerinde işin mutfağında önemli deneyimler edinmiş ve çoğumuzun yakın çalışma arkadaşı olmuş olan Sayın İlkin Kavukçu'ya, yeni görevinde çok daha başarılı olacağı inancıyla, aramıza tekrar hoşgeldiniz diyor, iyi çalışmalar diliyorum.

Cengiz Özdemir
İcra Kurulu Başkanı



İlkin Ündeş Kavukçu kimdir?

1981 yılında Almanya’da doğan İlkin Kavukcu, orta öğrenimini Şişli Terakki Lisesi’nde tamamladıktan sonra Bilgi Üniversitesi Televizyon Gazeteciliği Bölümü’nü bitirdi.

Televizyonculuk kariyerine 2000 yılında CNN Türk program departmanında başlayan Kavukcu, 2002-2003 yılları arasında Habertürk TV’de çalıştı.

2003 yılında o dönemki adıyla Skytürk’e geçen Kavukcu, Skytürk ve 360 Tv’deki 12 yıllık habercilik kariyeri boyunca pek çok canlı yayına ve özel habere imza attı.

Sınır ötesi operasyon sürecinde Hakkari Yüksekova'dan yaptığı özel haberler ve dosyalarla adından söz ettirdi. Ayrıca “Petrolün Ötesindeki Azerbaycan” ve Kuzey Irak'ta hazırladığı “Hedefteki Petrol - Ortadoğu'nun Oyunu” adlı belgeselleri ile dikkat çekti.

2007-2013 tarihleri arasında hazırladığı “Son Nokta” haber programında ve 2014 yaz sezonunda canlı olarak yayınlanan “Yaz Sohbetleri”  programında spor, sanat ve iş dünyasından Türkiye’nin önde gelen isimlerini ağırladı.

İngilizce ve Almanca bilen İlkin Kavukcu, evli ve iki çocuk annesidir.


MEDYARADAR/ÖZEL