Polemik & Kulis
25 Şub 2015 12:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:05

360 TV'de şok ayrılık! Hangi ekran yüzü ile yollar ayrıldı?

Ünlü ekran yüzü 360 TV ile yollarını ayırdı.

360 TV'de hafta içi her gün 'İyi Akşamlar' programını hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Oylum Talu'nun kanalla yolları ayrıldı.
Talu, yaptığı açıklamada; bu ayrılığın tamamen profesyonelce alınmış bir karar olduğunu belirtti.
Deneyimli sunucu, daha önce TV8 ekranlarında "Anlatacaklarım Var" isimli programı sunmaktaydı. Ağustos 2014'te TV8'den ayrılan Talu, Aralık 2014'te 360 TV ile anlaşmıştı.

Oylum Talu Kimdir?

Oylum Talu, 9 Ağustos 1976 tarihinde İzmir'de doğdu. Babası kimya mühendisi ve Aliağa Rafinerisi'nin işletme müdürü olan Talu'nun annesi ise coğrafya öğretmenidir.
Amerika'da yaşayan bir abisi vardır. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü'nde okudu. Teyzesi Aysel Okan ilk kadın gazetecilerdendir. Bir ara "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasında Hülya Avşar'ın yerine geçici olarak jürilik yapan Talu, Habertürk'te "Burası Haftasonu" ile "Bir Yaz Gecesi Rüyası" programını ve Bloomberg HD'de ise Faruk Bayhan'la birlikte "İkonoskop" isimli programı sundu.
Bir dönem "Emlakta Bugün" programını sunan Talu, 6 Nisan 2011 tarihinde 2010 Yılı Televizyon Yıldızları ödül töreninde sunuculuk yaptı.
Oylum Talu, piyano ve gitar çalıyor. Oylum Talu, Müjdat Gezen Sanat Okulu'nda televizyon, röportaj ve söyleşiler dersi ve Doğa Kolejinde ders veriyor.
Başarılı bir yazar olan Kahraman Tazeoğlu, "Kayıp Yüzyılın Prensesi Oylum Talu" adında onun için kitap yazdı.