Polemik & Kulis
19 Eyl 2014 15:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:44

360 TV'de neler oluyor? Çalışanlar neden dertli? (Medyaradar/Özel)

TMSF tarafından Ethem Sancak'a satılan 360 TV'de sıkıntılar bitmek bilmiyor.

2013 yılında TMSF'nin el koymasından sonra Ethem Sancak tarafından satın alınan 360 TV'de sıkıntılar bitmek bilmiyor.

Satın alma sürecinde personelin düşürülen maaşları, kesilen fazla mesaileri ardından şimdi de personelin 550 liralık yemek ödemeleri hiçbir gerekçe gösterilmeden 200 liralık bir limite indirildi.

Çalışanlar tepkilerini Medyaradar'a gönderdikleri bir açıklamayla şöyle ortaya koydu:

"Her şey çok güzel olacak deyip Meclis salonunda bir gazeteci olarak kalkıp bir siyasetçiyi alkışlayan zihniyet sonunda boğazımızdan geçen yemeğe de göz dikmiş durumda. Eğer ki kanal bizden kesilen fazla mesai,maaş ve yemek paraları ile ayağa kalkıp ilerleyecek ise bizler 10 ila 20 yıl arasında bu şanlı meslekte onuru ile mücadele eden kişiler olarak yemek paralarımızın tamamını Ethem Sancak ve ekibine bağışlıyoruz.

Mecburiyetten kabul ettiğimiz maaş ve fazla mesai kaybından sonra haksızlığa uğradığımız bu yemek çeki limiti konusunda mağduriyetimizin dile getirilmesi için yardımlarınızı bekliyoruz.

Ethem Sancak'ın Hedef Ecza Deposunda çalışmış olduğu yöneticileri kanalın başına getirmesiyle birlikte kanalı karlı hale getirmek için ürettikleri çözümlerden biri midir bilemiyoruz.Mağduriyetimizi dile getirmeniz dileğiyle..."

MEDYARADAR/ÖZEL