Televizyon
02 Mayıs 2014 15:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

360 Haber TV'de sürpriz ayrılık! Hangi ünlü ekran yüzü veda etti? (Medyaradar/Özel)

360 Haber TV'de izleyenlerin karşısına çıkan ünlü ekran yüzü kanal yönetimiyle arasında yaşanan sorunlar nedeniyle kanalla yollarını ayırdı.

Habertürk televizyonundan ayrılıp Bersay İletişim Grubu'nda Medya İlişkileri ve İçerik Yönetim Bölüm Yöneticisi olarak göreve başlayan daha sonra 360 Haber TV'de ekranlara dönen Ceren Akdağ kanalla yollarını ayırdı.

Beğenilen ekran yüzü SKYTURK 360’ta başlangıçta haftanın beş gecesi 23.00 ile 00.30 saatleri arasında gündeme dair yorum ve konukların yeraldığı "Son Bakış" programıyla izleyenlerin karşısına çıkmıştı. Akdağ, daha sonra "Ceren Akdağ ile Hafta Sonu Aşkına” isimli programla hafta sonlarında izleyicisiyle buluştu. Ancak bir süredir, ünlü ekran yüzüyle kanal yönetimi arasında içerik ve ekrana çıkacak konuklarla ilgili sorun yaşanmaya başlandı. Ceren Akdağ bunun üzerine kanalla yollarını ayırma kararı aldı.

"KARİYERİM DEVAM EDECEK"

Ayrılık iddialarını doğrulayan Ceren Akdağ, Medyaradar'a yaptığı açıklamada " 360haber TV'de haftasonları yapımını ve sunuculuğunu üstlendiğim "Hafta Sonu Aşkına" programını sonlandırmış olduğum bilgisi doğrudur.9 aydır "Son Bakış" ve "Hafta Sonu Aşkına" gibi seviyeli,içerikli ve farklı olduğuna inandığım programlarımı, 360haberTV dışında da yeni mecralara taşımak,yeni projelere imza atmak hedefiyle kariyerime devam ediyorum.Sizin aracılığınızla da programlarda tüm emeği geçen çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.



MEDYARADAR/ÖZEL