30 Aralık'ta yayın hayatına başlayan Gain, Ocak ayı takvimi açıklandı!

Yepyeni bir video izleme deneyimi sunma hedefiyle 30 Aralık’ta yayın hayatına başlayan GAİN’in Ocak takvimi belli oldu. Dizilerden belgesellere, müzikten eğlence programlarına, herkesin bir alternatif bulacağı GAİN’in Ocak takviminde deneyimli isimlerin yanı sıra dijital çağın kaliteli içerik üreticileri dikkat çekiyor.

30 Aralık'ta yayın hayatına başlayan Gain, Ocak ayı takvimi açıklandı! - Sayfa 1

Gain, mobilde kullanım kolaylığı sağlayan dikey format yeniliği, kısa ve benzersiz içerikler, akıllı izleme teknolojisi ve kişiye özel yayın akışı ile dijital platform yayıncılığına yepyeni bir soluk getiriyor. Gain’de farklı kategorilerde, yüzlerce zengin içerik kullanıcılarla buluşuyor. Hayatımız için önemli sorunlara dikkat çeken, zihin açan içerikleri dinamik ve eğlenceli bir formatta sunan GAİN, hem sektörde hem de izleyicilerin hayatında bambaşka bir dönemin kapılarını açıyor.


124
30 Aralık'ta yayın hayatına başlayan Gain, Ocak ayı takvimi açıklandı! - Sayfa 2

10 BİN ADIM

Başrollerini Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın paylaştığı 10 bölümlük komedi dizisi 10 Bin Adım’ın senaryosu Devin Özgür Çınar’a, yönetmenliği Duygu Güzelmeriç’e ait. Uzun ve sağlıklı bir yaşam için her gün 10 bin adım atmaya ve birlikte yürümeye karar veren iki eski sevgili Ezgi ve Memet’in bu yürüyüşler esnasında yaşadıkları Ocak ayında Gain’de.


224
30 Aralık'ta yayın hayatına başlayan Gain, Ocak ayı takvimi açıklandı! - Sayfa 3

TERAPİST

Gain’in psikolojik gerilim tarzındaki mini dizisi ‘Terapist' Ocak ayında seyirciyle buluşacak. Zeynep Dadak’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide başrolleri Çağdaş Onur Öztürk, Dolunay Soysert, İlayda Alişan, Muhammed Uzuner, Murat Kılıç ve Zeynep Çamcı paylaşıyor.



324
30 Aralık'ta yayın hayatına başlayan Gain, Ocak ayı takvimi açıklandı! - Sayfa 4

İLBER ORTAYLI İLE ZAMAN MAKİNESİ

Tarihi değiştiren kişiler, yön veren kavramlar, olaylar, akımlar… İlber Ortaylı hepsini kısa ve eğlenceli bir formatta anlatıyor. Ayrıca insan hayatına yön veren duygular ve deneyimler de Ortaylı'nın bilgeliğiyle buluşuyor. Her ders konusu için, önce tarihte en yoğun yaşandığı ana gidilip eğlenceli bir yolculukla bugüne kadar geliniyor.


424