Polemik & Kulis
18 Oca 2014 18:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:53

3 usta haberci Kışlalı'nın dergisinde! (Medyaradar/Özel)

Mehmet Ali Kışlalı'nın oğlu Murat Kışlalı'nın bu pazardan itibaren yayın hayatına merhaba diyecek olan dergisi Çağdaş Haber 3 deneyimli isimle anlaştı.

Mehmet Ali Kışlalı'nın bir süre Aydınlık Gazetesinde de görev yapan oğlu Murat Kışlalı'nın sahibi olduğu dergi bu pazardan itibaren yayın hayatına merhaba diyor.

Bir süredir hazırlıkları yapılan ve ismi "Çağdaş Haber " olan dergi Ankara merkezli olacak ve İstanbul'da da temsilciliği bulunacak.

KADROYA 3 SÜRPRİZ İSİM

Bu Pazar'dan itibaren yayın hayatına merhaba diyecek olan Murat Kışlalı yönetimindeki "Çağdaş Haber"in haber kadrosunda sürpriz isimler yeraldı.
"Gerçeğin yarısı gerçek değildir" sloganıyla yayın hayatına başlayan Çağdaş Haber, haberleriyle gündem yaratan 3 ismi bünyesine kattı. Bu isimlerden biri, Gezi sürecinde, TMSF'nin el koyduğu Akşam'daki işinden atılan Ali Ekber Ertürk oldu. Akşam'dan sonra bir süre Yurt'ta haber ve kulis ağırlıklı "Ses" adlı köşesini yazmaya başlayan Ertürk, Çağdaş Haber'de karar kıldı.

Yine, emniyetin içindeki cemaat yapılanmasını anlatan "Cemaatin Copları" kitabıyla adından söz ettiren Zübeyir Kındıra da Çağdaş Haber'e geçen bir diğer haberci oldu.

Çağdaş Haber'in bünyesine kattığı diğer bir sürpriz haberci de, geçtiğimiz günlerde, habercilik konusundaki tutumundan rahatsızlık duyduğu için Akşam'dan istifa eden Ebru Toktar Çekiç oldu.

Ertürk, Kındıra ve Çekiç, Çağdaş Haber'de aynı zamanda kulis köşeleri de kaleme alacaklar.

MEDYARADAR/ÖZEL